ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Aναλαμβάνει το παλάτι της Βρετανίας o πρίγκιπας William;

Μήπως ο κορωνοϊός θα κάνει τον πρίγκιπα να ανέβει στο θρόνο πολύ πιο σύντομα απ' όσο νομίζαμε;

Newsroom K

Ο κορωνοϊός χτύπησε έντονα και την Μεγάλη Βρετανία και η χώρα πρόσφατα ανακοίνωσε την απαγόρευση κυκλοφορίας των άνω των 70 ετών καθώς ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Αυτό σημαίνει πως τόσο η βασίλισσα Ελισάβετ, όσο και ο πρίγκιπας Κάρολος, θα πρέπει να περιοριστούν στο σπίτι τους. Τι σημαίνει όμως αυτό στην πράξη; Ότι όπως είναι λογικό, ο πρίγκιπας William θα κληθεί -μάλλον- να αναλάβει τις δραστηριότητές τους.

Το παλάτι ωστόσο, αυτή την στιγμή, έχει ακυρώσει τα πάντα. Όταν όμως με το καλό υπάρξει κάποια ανάγκη, τότε ο William θα πρέπει να βγει μπροστά και να αναλάβει έναν πιο ενεργό ρόλο.

Αναλυτικότερα, royal ειδικοί και δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου αναφέρουν πως υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο ο πρίγκιπας William να αντικαταστήσει την βασίλισσα - εφόσον τόσο η ίδια, όσο και ο γιος της, είναι υποχρεωμένοι μπουν στην απομόνωση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Λέγεται μάλιστα πως ο κορωνοϊός στην Βρετανία, ίσως κάνει και τον πρίγκιπα Harry - ο οποίος μαζί με την σύζυγό του παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα- να αναθεωρήσει την απόφασή του και από τη θέση του ως senior royal, να αναλάβει ρόλο ως Σύμβουλος του Κράτους.

Να θυμίσουμε πως η βασίλισσα Ελισάβετ το βράδυ της Πέμπτης 19 Μαρτίου, μέσω ανακοίνωσής της κάλεσε τον βρετανικό λαό να παραμείνει στο σπίτι του προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση