ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανατροπή με τον πρίγκιπα Χάρι: Πιθανή συνάντηση με Κάρολο και Ουίλιαμ

Πιθανή θεωρεί ο βρετανικός Τύπος μια συμφιλίωση του πρίγκιπα Χάρι και της βασιλικής οικογένειας πριν από τη στέψη του Καρόλου

Kathimerini.gr

Νέα τροπή παίρνει το σίριαλ της διάρρηξης της σχέσης του πρίγκιπα Χάρι με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Οι Sunday Times μεταδίδουν σήμερα ότι είναι πιθανή τελικά μια συνάντηση μεταξύ του Χάρι και της υπόλοιπης βρετανικής βασιλικής οικογένειας ενόψει της στέψης του Καρόλου Γ’ στις 6 Μαΐου, σε μια προσπάθεια να αμβλυνθούν οι εντάσεις μετά τη δημοσίευση της βιογραφίας του πρίγκιπα.

«Όλα τα μέρη θα χρειαστεί να δείξουν ευελιξία, αλλά αυτό είναι δυνατό, διορθώνεται», είπε μια πηγή από το περιβάλλον του βασιλιά και του Χάρι, την οποία επικαλείται η κυριακάτικη εφημερίδα.

Οι πωλήσεις του βιβλίου του Χάρι, με τίτλο «Spare», ξεπέρασαν το 1,4 εκατ. αντίτυπα κατά την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας της αγγλόφωνης έκδοσης. Το βιβλίο κυκλοφόρησε την Τρίτη, τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και τέσσερις μήνες πριν από την στέψη του Καρόλου Γ’. Αποτελεί σε μεγάλο μέρος του ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών του πρίγκιπα Χάρι με πρόσωπα της οικογενείας του.

Ο μικρότερος γιος του Καρόλου Γ’ δεν αφήνει κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας στο απυρόβλητο, ιδιαίτερα τον αδερφό του.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ τηρεί σιγή ισχύος μετά την κυκλοφορία του βιβλίου, με τον Τύπο να κάνει λόγο για την δυσαρέσκεια των Ουίνδσορ.

Όμως, σύμφωνα με την πηγή που επικαλείται οι Times, «πρέπει να το αφήσουν πίσω τους και να το τακτοποιήσουν μέχρι τον Απρίλιο». «Ο βασιλιάς πρέπει να έχει καθαρό το δρόμο πριν από τη στέψη», είπε.

Σύμφωνα με άλλη πηγή που επικαλείται η εφημερίδα, ο Χάρι και η Μέγκαν πρέπει να προσκληθούν στη στέψη ώστε η οικογενειακή διαμάχη να μην γίνει «περισπασμός» που θα επισκιάσει την τελετή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση