ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αντιμέτωπος με καταγγελίες για τοξικό εργασιακό περιβάλλον ο Jimmy Fallon

«Είναι ντροπιαστικό και νιώθω τόσο άσχημα. Συγγνώμη αν έφερα σε δύσκολη θέση εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας» είπε ο Jimmy Φάλον στο προσωπικό του «Tonight Show»

must.com.cy

Ο Jimmy Fallon φέρεται να ζήτησε συγγνώμη από το προσωπικό του «Tonight Show» μετά τη δημοσίευση από το Rolling Stone καταγγελιών από νυν και πρώην συνεργάτες του. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ισχυρίζονται ότι είναι τοξικό το εργασιακό περιβάλλον στα παρασκήνια του βραδινού του τηλεοπτικού σόου.

«Είναι ντροπιαστικό και νιώθω τόσο άσχημα. Συγγνώμη αν έφερα σε δύσκολη θέση εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας» είπε ο Jimmy Φάλον στο προσωπικό του «Tonight Show» κατά τη διάρκεια μιας σύντομης συνάντησης μέσω Zoom το απόγευμα της Πέμπτης, ανέφερε το προσωπικό στο Variety και στο Rolling Stone. «Νιώθω τόσο άσχημα που δεν μπορώ να το περιγράψω» σημείωσε.

«Θέλω αυτό το σόου να είναι διασκεδαστικό, πρέπει να είναι χωρίς αποκλεισμούς για όλους, πρέπει να είναι αστείο, πρέπει να είναι το καλύτερο σόου, πρέπει να είναι οι καλύτεροι άνθρωποι» ανέφερε ο παρουσιαστής σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των Variety και Rolling Stone.

Νωρίτερα την Πέμπτη, το Rolling Stone δημοσίευσε καταγγελίες από δύο νυν και 14 πρώην εργαζόμενους στο σόου, μέλη των συνεργείων παραγωγής και σεναριογράφους, οι οποίοι ζήτησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους λόγω φόβου αντεκδίκησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση