ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αποζημίωση εκατομμυρίων από το BBC προς το παλάτι για τη συνέντευξη της Diana

Όλες οι πληροφορίες

must.com.cy

Είναι επίσημο, το BBC πρόκειται να αποζημιώσει το παλάτι, όσον αφορά την συνέντευξη της πριγκίπισσας Diana με τον Martin Bashir, που φαίνεται ότι χρησιμοποίησε δόλια μέσα, για να αποσπάσει τις λεπτομέρειες των όσων ειπώθηκαν από την αδικοχαμένη πριγκίπισσα.

Συγκεκριμένα, 26 χρόνια μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη και έπειτα από την έρευνα που είχε γίνει από τους αξιωματούχους, αποφασίστηκε ότι το BBC θα αναλάβει να αποζημιώσει τη βασιλική οικογένεια.

Με βάση τον δικαστή, Lord Dyson, που είχε αναλάβει την υπόθεση, η απόδειξη ότι η πριγκίπισσα Diana είχε εξαπατηθεί για να παραχωρήσει τη συνέντευξη στον Martin Bashir, είναι προφανής.

Ενώ το BBC ανακοινώνει πως η βασιλική οικογένεια θα λάβει αποζημίωση ύψους 1,5 εκατομμύρια λίρες, από τα έσοδα που είχε λάβει ο σταθμός, πουλώντας τα δικαιώματα της συνέντευξης σε άλλα παγκόσμια κανάλια.

Ταυτόχρονα, τα χρήματα αναμένεται να διατεθούν σε έναν φιλανθρωπικό οργανισμό, τον οποίο θα ορίσει η βασιλική οικογένεια και πιο συγκεκριμένα, οι γιοι της πριγκίπισσας, πρίγκιπας William και πρίγκιπας Harry.

 

Φυσικά ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι οι ακριβείς όροι της συμφωνίας μεταξύ των 2 όπως αναφέρει το δημοσίευμα της “Daily Mail”, με το κανάλι να έχει ήδη στείλει ορισμένα απολογητικά γράμματα στο Buckingham για το κακό, που προξένησε η συνέντευξη τόσο στην φήμη της βασιλικής οικογένειας, όσο και στην ψυχολογία της πριγκίπισσας Diana.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση