ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Aρραβωνιάστηκε μέλος των Royals

Η επίσημη ανακοίνωση στο Instagram

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο πρίγκιπας Louis του Λουξεμβούργου ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε την γαλλίδα δικηγόρο Scarlett-Lauren Sirgue. Πρόκειται για τον δεύτερο γάμο του τρίτου γιου του Μεγάλου Δούκα Henri ( μακρινού συγγενή της βασίλισσας Ελισάβετ )και της Μεγάλης Δούκισσας Maria Teresa του Λουξεμβούργου.

Ο Louis είχε προκαλέσει σκάνδαλο στο δουκάτο όταν είχε κάνει παιδί εκτός γάμου σε ηλικία μόλις 20 ετών με την Tessy Antony. Τελικά παντρεύτηκαν 6 μήνες αργότερα και έμειναν παντρεμένοι μέχρι το 2019, ενώ απέκτησαν ακόμα ένα γιο. Για τον γάμο, μάλιστα, είχε αποποιηθεί τα δικαιώματά του στη διαδοχή του θρόνου.

"Είμαστε ευτυχισμένοι που ανακοινώνουμε τον αρραβώνα του γιου μας, πρίγκιπα Louis, με τη Scarlett-Lauren Sirgue. Οι πρίγκιπες Gabriel και Noah κι εμείς αγκαλιάζουμε με τρυφερότητα το νέο ζευγάρι. Τους ευχόμαστε κάθε ευτυχία” ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του αρραβώνα του 34χρονου πρίγκιπα.

Ο πρίγκιπας Louis έχει δύο γιους, τον δεκαπεντάχρονο Gabriel και τον δεκατριάχρονο Noah, από τον γάμο του με την Tessy Anthony, η οποία αυτή την περίοδο περιμένει παιδί με τον αρραβωνιαστικό της Frank Floessel. Μάλιστα θέλησε κι η ίδια να ευχηθεί στο αρραβωνιασμένο ζευγάρι, γράφοντας σε Instagram Story της: "Επιτέλους δημοσιεύτηκε. O Gabe, o Noah, o Frank κι εγώ σας ευχόμαστε κάθε ευτυχία”.

Δείτε παρακάτω την επίσημη ανακοίνωση και το ερωτευμένο ζευγάρι:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Grand Ducal Family (@royalsofluxembourg)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Grand Ducal Family (@royalsofluxembourg)

 

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση