ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αυτά τα νέα σίγουρα δεν χαροποίησαν τις αδερφές Hadid

Ο πατέρας των διάσημων μοντέλων έχει κατηγορηθεί ότι έχτισε παράνομα μία τεράστια έπαυλη

Newsroom K

Μπορεί τα περισσότερα δημοσιεύματα που αναφέρονται στις αδερφές Hadid, να λένε τα καλύτερα για αυτές, ωστόσο οι πρόσφατες ειδήσεις που φέρουν το όνομα του πατέρα τους, Mohamed Hadid, σίγουρα δεν τους χαροποιούν. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο πατέρας των διάσημων μοντέλων, πριν λίγο χρονικό διάστημα, έχει κατηγορηθεί ότι έχτισε παράνομα μία τεράστια έπαυλη. Λίγο μετά από το πιο πάνω, ο ίδιος όχι απλώς κατέθεσε αίτηση πτώχευσης για λογαριασμό της εταιρείας του, αλλά ανακοίνωσε τα νέα και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δημοσίευση από το profle του @mohamedhadid

Αναλυτικότερα, η εταιρεία του, 901 Strada LLC, υπέβαλλε αίτηση αναδιοργάνωσης στο ομοσπονδιακό δικαστήριο πτωχεύσεων, με τον 71χρονο Hadid, να δηλώνει ότι η εταιρεία του έχει χρέη ύψους 10-50 εκατομμυρίων δολαρίων εξαιτίας της κατασκευής της 2.780 τετραγωνικών μέτρων έπαυλης στο Μπελ-Ερ.

Αν και μέχρι στιγμής τα δύο κορίτσια δεν έχουν κάνει καμία αναφορά για το γεγονός, είμαστε σίγουροι πως αυτή την δεδομένη στιγμή δεν θα νιώθουν και τόσο περήφανες για τον πατέρα τους. Από πλευράς της πάντως η Bella, θέλοντας μάλλον να στρέψει την προσοχή αλλού, ανακοίνωσε μέσα από μια της ανάρτηση στο Instagram ότι αποφάσισε να δωρίσει 600 δέντρα στην οργάνωση OneTreePlanted για κάθε πτήση που έκανε τους τελευταίους τρεις μήνες, εξηγώντας πού ακριβώς θα φυτευτούν τα δέντρα. Δεν ξέρουμε αν είναι τυχαίο, αλλά το συγκεκριμένο post της, το αναδημοσίευσε και ο πατέρας της.

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση