ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αυτή ήταν η έπαυλη της Britney Spears στο Beverly Hills

H έπαυλη που αγόρασε η Britney μετά το διαζύγιο

must.com.cy

To 2007 μετά το διαζύγιο της Britney Spears από τον Kevin Federline, η τραγουδίστρια είχε αγοράσει μια πανέμορφη έπαυλη στο Beverly Hills έναντι 9 εκατομμυρίων. Ωστόσο δεν έμεινε πολύ στην κατοχή της αφού το 2012 πουλήθηκε ξανά προς 7 εκατομμύρια και τώρα είναι ξανά διαθέσιμη. Έτσι, οι φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού βρήκαν το δρόμο τους προς το διαδίκτυο και με την πρώτη ματιά μπορούμε να καταλάβουμε τι ήταν αυτό που προσέλκυσε την Spears.

Με αρχιτεκτονικά στοιχεία που παραπέμπουν σε ιταλικές βίλες, το σπίτι είναι ζεστό αλλά και όσο μοντέρνο πρέπει για να ισορροπεί με το διαχρονικό στοιχείο. Χτίστηκε το 2001 και ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι τα πολλά παράθυρα που επιτρέπουν στο φυσικό φως να μπαίνει στον χώρο.

Η κύρια είσοδος ανοίγει σε ένα μεγάλο φουαγιέ με έναν μεγάλο πολυέλαιο, και χρώματα της γης, με λευκούς τοίχους, καμάρες και ξύλο στο πάτωμα, και με σκάλα που οδηγεί στο πάνω όροφο.

Η τραπεζαριά. στην ίδια παλέτα χρωμάτων, με ένα ξύλινο τραπέζι κάτω από έναν ακόμα πολυέλαιο, και με μπαλκονόπορτες να βλέπουν στον κήπο, με μια μίνιμαλ διάθεση να ξεχυλίζει παντού όπως και σε όλο το σπίτι. Στην κουζίνα βλέπουμε λίγο περισσότερες λεπτομέρειες στις πόρτες και στα συρτάρια, παρόλο που και εδώ η παλέτα περιλαμβάνει αποκλειστικά λευκό και μπεζ.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση