ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αυτό είναι το ασυνήθιστο χόμπι της Kate Middleton

Το Παλάτι μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers του μία φωτογραφία της Kate Middleton, που συζητήθηκε αρκετά!

must.com.cy

Η Kate Middleton είναι μία γυναίκα που έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι περιπετειώδης, λατρεύει τις προκλήσεις και ποτέ δεν θα χάσει την ευκαιρία να ανταγωνιστεί τον σύζυγό της.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας διατηρεί πολλά και ενδιαφέροντα χόμπι, και ένα από τα οποία είναι η μελισσοκομία. Την είδηση έκανε γνωστή το Παλάτι με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της μέλισσας, που ήταν το Σάββατο 20 Μαΐου.

Μέσα από την εν λόγω ανάρτηση, βλέπουμε την Middleton που απολαμβάνει να ασχολείται με τη μελισσοκομία και να φτιάχνει το δικό της μέλι. Όπως έγραψε στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό, "οι μέλισσες είναι ένα ζωτικής σημασίας μέρος του οικοσυστήματός μας και σήμερα είναι μία σπουδαία ευκαιρία να ενημερωθούμε για τον σημαντικό ρόλο των μελισσών και των υπόλοιπων επικονιαστών που παίζουν στο να διατηρούν τους ανθρώπους και τον πλανήτη μας υγιείς".

Πιο αναλυτικά, η εν λόγω φωτογραφία που ανήκει στον Matt Porteus ήταν τραβηγμένη από το περασμένο καλοκαίρι στο Νόρφολκ. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας διατηρεί το δικό της μελίσσι στο σπίτι της Anmer Hall που βρίσκεται στην έκταση του Sandringham Estate της κομητείας του Νόρφολκ και μάλιστα αξίζει να σημειωθεί, ότι φτιάχνει το δικό της μέλι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση