ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ben Affleck: Φωτογραφήθηκε με την πρώην του Jeniffer Garner

Τα προβλήματα με τη Jeniffer Lopez έχουν αρχίσει να βγαίνουν στην επιφάνεια.

must.com.cy

Μαρία Καραμάνου

Ο Ben Affleck και η Jennifer Garner εντοπίστηκαν να κάνουν μια βόλτα στο Λος Άντζελες, απορρογημένοι σε μία συνομιλία μεταξύ τους. Αυτό συνέβη την ίδια στιγμή που πολλά μέσα ενημέρωσης μιλούν για κρίση στον γάμο του με την Jeniffer Lopez.

Πρόσφατα, η εφημερίδα "The Sun" δημοσίευσε αναφορές από πηγή που είχε στενή σχέση με την Lopez και τον Affleck, η οποία αποκάλυπτε ορισμένες ανησυχητικές πληροφορίες. Σύμφωνα με αυτήν την πηγή, ο Ben Affleck φαίνεται να μην είναι ικανοποιημένος με την αντιμετώπιση της Lopez ως "ντίβα", και αυτή η συμπεριφορά υποτίθεται ότι ήταν ο κύριος λόγος για τις δημόσιες αντιπαραθέσεις μεταξύ τους.

Παρότι η Lopez και ο Ben Affleck αρνούνται μέσω των εκπροσώπων τους ότι υπάρχουν προβλήματα στον γάμο τους, οι αντιπαραθέσεις μεταξύ τους έχουν καταγραφεί τόσο σε βίντεο όσο και σε φωτογραφίες. Μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν με ακρίβεια τον λόγο πίσω από αυτές τις διαφωνίες.

 

Ορισμένοι χρήστες του Twitter σχολίασαν φωτογραφίες που δημοσίευσε το X17Online, στις οποίες ο Ben Affleck φαίνεται να συνομιλεί ευδιάθετα με την Gaarner. Παρόλο που οι δυο τους έχουν χωρίσει, διατηρούν φιλικές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους. Είναι προφανές ότι οι πρώην εταίροι συχνά συναντιούνται και έρχονται σε επαφή σε μέρη όπως το σχολείο των παιδιών τους.

 

Σύμφωνα με τη δημοσίευση της εφημερίδας "The Sun", ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται να έχει "κουραστεί" από την Λατίνα τραγουδίστρια, την σύζυγό του. Ωστόσο, αυτό μπορεί απλά να αντιπροσωπεύει τις συνήθεις καυγάδες ενός παντρεμένου ζεύγους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση