ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Beyoncé - Jay-Z: Αγόρασαν την ακριβότερη έπαυλη στην Καλιφόρνια

Δείτε τις φωτογραφίες από το νέο σπίτι, αξίας 200 εκατομ. δολαρίων, του ζευγαριού

must.com.cy

Δέσποινα Άσπρου

Η νέα αγορά της Beyoncé και του Jay-Z συζητήθηκε μάλλον περισσότερο απ' όλες τις άλλες στο παρελθόν και αυτό γιατί το διάσημο ζευγάρι αγόρασε την ακριβότερη έπαυλη στην Καλιφόρνια.

Αναλυτικότερα, οι δύο σταρ πλήρωσαν το αστρονομικό ποσό των 200 εκατομμυρίων δολαρίων για το νέο τους σπίτι, το οποίο μέχρι στιγμής και όπως αναφέρει το ΤΜΖ είναι το ακριβότερο που έχει πωληθεί στη πολιτεία.

Το ακίνητο είναι έκτασης 30.000 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται στο Μαλιμπού, με τον σχεδιασμό του να έχει αναλάβει ο διάσημος Ιάπωνας αρχιτέκτονας Tadao Ando.

Η εν λόγω οικία στο παρελθόν ακήκε στον συλλέκτη έργων τέχνης Γουίλιαμ Μπελ, ενώ για να ολοκληρωθεί χρειάστηκαν 15 χρόνια.

Για την ιστορία να πούμε πως η αρχική τιμή πώλησης της οικίας ήταν  295 εκατομμύρια δολάρια, ενώ αυτή η επένδυση φέρεται να είναι επίσης το δεύτερο ακριβότερο συμβόλαιο ακινήτων στη χώρα.

Μαθαίνοντας τα νέα του ζευγαριού, τα συναισθήματα των θαυμαστών τους ήταν ανάμεικτα, με αρκετούς να θεωρούν την αγορά «υπερβολική» και μερικούς να αποκαλούν τους σταρ «καπιταλιστές». «Κανένας άνθρωπος σε μια φυσιολογική κοινωνία δεν θα έπρεπε να έχει τόσο μεγάλο πλούτο», ήταν ένα από τα πολλά σχόλια στο Twitter.

Φυσικά, αρκετοί θαυμαστές υπερασπίστηκαν την τεράστια αγορά των μουσικών, τονίζοντας πως τα χρήματα είναι δικά τους και έχουν το δικαίωμα να τα κάνουν ό,τι θέλουν.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση