ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Bill Gates: «Το χειρότερο κομμάτι της πανδημίας έρχεται»

H πρόσφατη ανάρτηση του δισεκατομμυριούχου

must.com.cy

Μέσα από μια του ανάρτηση στο Twitter, o Bill Gates θέλησε να υπενθυμίσει την σοβαρότητα της πανδημίας και, μάλλον, να μάς στείλει το μήνυμα πως τώρα τις γιορτές πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί.

Πιο συγκεκριμένα, ο δισεκατομμυριούχος έγραψε στο Twitter: «Πάνω που φαινόταν πως η ζωή θα επέστρεφε στην κανονικότητα, μάλλον μπαίνουμε στο χειρότερο κομμάτι της πανδημίας... Η Όμικρον θα μας επηρεάσει όλους. Στενοί μου φίλοι την έχουν και εγώ ακύρωσα τα περισσότερα σχέδια για τα Χριστούγεννα».

Να σημειώσουμε πως ο ίδιος έχει προβλέψει πως η αύξηση των κρουσμάτων θα σταματήσει σύντομα και η πανδημία θα έρθει στο τέλος της, «αν κάνουμε τα σωστά βήματα».

Πέρα από αυτά, ο Bill Gates αναφέρει ότι η Όμικρον είναι η πιο σοβαρή μετάλλαξη του ιού μέχρι στιγμή λόγω της ταχύτητας μετάδοσής της και προτρέπει την ανθρωπότητα να αποφεύγει τον συνωστισμό και να φοράει μάσκες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Η επίσημη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της τραγουδίστριας έγινε τον Ιανουάριο όταν εθεάθη να κυκλοφορεί με πιο φουσκωμένη κοιλίτσα και γενικότερα η συμπεριφορά της δημόσια ήταν πιο «προσεκτική»

Η Rihanna έγινε μαμά

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της ASAP Rocky υποδέχτηκαν το πρώτο τους μωρό
must.com.cy
 |  SHOWBIZ