ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Britney Spears: Aπομακρύνθηκε κι επισήμως από συντηρητής ο πατέρας της, Jamie

H απόφαση μίας γυναίκας δικαστή.

must.com.cy

Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια, κι μετά από αρκετούς μήνες δικαστικής διαμάχης αλλά και πίεσης από το ισχυρό κίνημα #freebritney, επιτέλους ο πατέρας της συμφώνησε να παραιτηθεί από την θέση του ως συντηρητής της Britney Spears.

Σήμερα για πρώτη φορά έπειτα από 13 χρόνια, χωρίς τον πατέρα της να καθορίζει τη ζωή, την περιουσία, τη δουλειά ακόμα και τη μήτρα της, μετά από απόφαση της Brenda Penny, μιας δικαστή στο Los Angeles, όπου απομάκρυνε επίσημα τον Jamie Spears από συντηρητή περιουσίας της Britney.

Η καριέρα της τραγουδίστριας, αλλά και τα οικονομικά της κι σχεδόν όλη της η ζωή βρίσκονταν από το 2008 στα χέρια του πατέρα της James Spears, λόγω της αδυναμίας της Britney να τα διαχειριστεί εξαιτίας ψυχικών διαταραχών.

 

Εκείνη αργότερα προσπάθησε να τον απομακρύνει λόγω ''κατάχρησης της συντηρητικής του θητείας'' με εκείνος να την εκμεταλλεύεται οικονομικά και προσωπικά με κάθε τρόπο.

Και ενώ η ιστορία της Britney Spears, μιας ποπ σταρ από την άλλη μεριά του πλανήτη, μπορεί να φαντάζει ότι δεν μας αφορά άμεσα και ότι δεν είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε εμάς, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε και να σκεφτούμε την ιστορία κάθε θύματος κακοποίησης (ψυχολογικής και σωματικής στην προκειμένη), γιατί μόνο τότε θα μπορέσουμε να δούμε ποσό εύκολο είναι να γίνει θύμα οποιασδήποτε άνθρωπος και να βρίσκεται φυλακισμένος σε μια εγκληματική κατάσταση, ακόμα και αν όλα τα «φώτα» του πλανήτη είναι στραμμένα πάνω του! Καμία μόνη!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση