ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Britney Spears: «Δε θα σταματήσω μέχρι να δικαιωθώ»

Ξεκινήσαμε από το #FreeBritney και φτάσαμε στο #JusticeForBritney. Η τραγουδίστρια δεν πρόκειται να αφήσει ατιμώρητους αυτούς που την έβλαψαν

must.com.cy

Μέσα από μία ανάρτηση της στo Instagram, την οποία τώρα έχει διαγράψει, η Britney Spears αποκάλυψε ότι θα πάρει τα μέτρα της. Κάνοντας λόγο για δουλειά, ξεκίνησε περιγράφοντας το σκληρό πρόγραμμα που αναγκαζόταν να ακολουθεί. «7 ημέρες την εβδομάδα, από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, χωρίς ρεπό, με 105 ανθρώπους να μπαινοβγαίνουν σε ένα μικρό τροχόσπιτο». Η ίδια αποκάλυψε επίσης ότι δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει καν τη δική της τουαλέτα. Δεν εμπνέαν καν στον κόπο να την ενημερώνουν για το οτιδήποτε, απλά της ανακοίνωναν τις αποφάσεις τους για εκείνη.

«Ο λόγος που το αναφέρω είναι γιατί ενώ είναι σημαντικό το ότι τελείωσε η κηδεμονία μου, ελάτε τώρα… Αυτό είναι όλο; Όλοι την έβγαλαν καθαρή. Αν ήσασταν σε κατάσταση σοκ για 4 μήνες, αν σας απειλούσαν για τη ζωή σας, θα ήσασταν εξίσου ταραγμένοι», έγραψε η Britney, αναφερόμενη στο 2019, όπου νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Στο στόχαστρο μάλλον θα έχει την οικογένειά της και την πρώην manager της, Lou Taylor, με τους συνεργάτες της, τους οποίους δήλωσε ότι σκοπεύει να μηνύσει. Η Britney ωστόσο, δεν εξήγησε συγκεκριμένα για ποιους προοριζόταν το εν λόγω post.

«Δεν τελείωσα», πρόσθεσε. «Θέλω δικαιοσύνη και δε θα σταματήσω μέχρι να γίνει κάτι με όσους με έβλαψαν. Και ναι, με έβλαψαν. Αυτό είναι ένα μήνυμα προς όλους εσάς που έχετε δεχθεί απειλές για τη ζωή σας… Δεν είστε μόνοι».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση