ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 14:59
 

Δεν αφήνει το παλάτι η Βασίλισσα Ελισάβετ λόγω κορωνοϊού

Τα προγραμματισμένα ταξίδια της οικογένειας έχουν ακυρωθεί ενώ παράλληλα τα μέτρα ασφαλείας στο παλάτι του Buckingham αυξάνονται

Newsroom K

H Βασίλισσα Ελισάβετ όπως και όλη η βασιλική οικογένεια φαίνεται ότι προσπαθεί να προστατευτεί από τον κορωνοϊό παρόλο που η Μεγάλη Βρετανία δεν έχει υιοθετήσει ακόμα αυστηρά μέτρα για την μείωση της εξάπλωσής του.

Τα προγραμματισμένα ταξίδια της οικογένειας έχουν ακυρωθεί ενώ παράλληλα τα μέτρα ασφαλείας στο παλάτι του Buckingham αυξάνονται. Δημοσιεύματα τις προηγούμενες ημέρες έκαναν λόγο για απομάκρυνση της βασίλισσας από το παλάτι λόγω του κορωνοϊού.

Όπως όμως όλα δείχνουν κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού σύμφωνα με σύμβουλο του παλατιού η βασίλισσα θα έχει μια σειρά καθηκόντων τις επόμενες ημέρες και μερικά από αυτά θα είναι στο Λονδίνο. Έτσι μετά το Σαββατοκύριακο αναμένετε να επιστρέψει στο παλάτι. Η βασίλισσα είναι γνωστό ότι προτιμάει να περνάει τα Σαββατοκύριακα της στο Windsor.

Η ίδια βρίσκεται στον κάστρο του Windsor ενώ αν η κατάσταση ξεφύγει λόγω κορωνοϊού μάλλον θα μεταφερθεί με τον πρίγκιπα Φίλιππο στην οικία του Sandringham όπου θα βρίσκονται σε καραντίνα. Πηγή από το κάστρο αναφέρει ότι «είναι καλά στην υγεία της αλλά το καλύτερο ήταν να μεταφερθεί. Οι ανησυχίες αυξάνονται και οι άνθρωποι στο παλάτι αρχίζουν να πανικοβάλλονται»

Υπενθυμίζεται ότι στο παλάτι του Buckingham εργάζονται πάνω από 500 άτομα κάτι που αυξάνει τον κίνδυνο ενώ στο Windsor εργάζονται μόνο 100. Σε περίπτωση καραντίνας το Sandringham έχει ελάχιστα άτομα για προσωπικό κάτι που είναι ιδανικό.

 

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X