ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Δεν καταλαβαίνουμε γιατί το Παλάτι αποκρύπτει ότι η Charlene παραλίγο να πεθάνει»

Οι φίλοι της πριγκίπισσας αποκαλύπτουν όσα ξέρουν

must.com.cy

Όπως έγινε γνωστό, αν και η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε πριν από μερικές εβδομάδες στο Μονακό, το τελευταίο διάστημα "εξαφανίστηκε" και πάλι καθώς σύμφωνα με το παλάτι έπρεπε να εισαχθεί σε ειδική κλινική ώστε να έχει την απαραίτητη φροντίδα και βοήθεια.

Την ώρα που τα ερωτηματικά για την υγεία και ενδεχομένως τον γάμο της πριγκίπισσας με τον πρίγκιπα Αλβέρτο ολοένα και πληθαίνουν, ο σύζυγός της υποστηρίζει πως εκείνη είναι ψυχικά ασταθής και γι' αυτό έπρεπε να νοσηλευτεί εκ νέου. Πηγή από το κοντινό περιβάλλον της Charlene προσθέτει πως εκείνη κόντεψε να πεθάνει πριν από λίγο καιρό και αναρωτιέται που αποσκοπεί η απόφαση του παλατιού να κρύψει το συμβάν.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί το Παλάτι αποκρύπτει το γεγονός ότι η Charlene πριν λίγο καιρό πήγε να πεθάνει κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης. Είναι άδικο να κυκλοφορούν φήμες ότι είναι ψυχικά ασταθής γιατί πολύ απλά δεν είναι αληθινές. Λόγω της μόλυνσης σε λαιμό, αυτιά και μύτη έχει να φάει κανονικό φαγητό πάνω από έξι μήνες. Καταναλώνει μόνο υγρά. Έχει πέσει σχεδόν στα μισά κιλά» τονίζει το άτομο αυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση