ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δυσάρεστα νέα για τον Robert Downey Jr.

Ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή

must.com.cy

Με δυσάρεστα νέα ξεκίνησε η μέρα όλων όσων ακολουθούν τον αγαπημένο ηθοποιό Robert Downey Jr. στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ανακοίνωσε τον χαμό του πατέρα του, Robert Downey Sr. που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών στο σπίτι του στην Νέα Υόρκη χθες (07/07).

Ο ίδιος, υπήρξε ηθοποιός και σκηνοθέτης ταινιών, και έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στις ταινίες ‘Boogie Nights’, ‘Magnolia’ και ‘To Live and Die in LΑ’, ενώ πέθανε στον ύπνο του, ένα μήνα μετά τα γενέθλιά του – σύμφωνα με αναφορές της συζύγου του Rosemary.

Ο Robert Downey Jr. γράφει στην ανάρτησή του στο Instagram, «Χθες βραδύ, ο πατέρας μου πέθανε γαλήνια στον ύπνο του ύστερα από χρόνια να υπομένει τη φθορά του Parkinson. Ήταν ένας αντισυμβατικός δημιουργός ταινιών και παρέμεινε αξιοσημείωτα αισιόδοξος μέσα στα χρόνια. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της μητριάς μου, ήταν ευτυχισμένοι για τουλάχιστον πάνω από 2000 χρόνια. Rosemary Rogers-Downey είσαι μία αγία και οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί σου».

 

Με την πιο πρόσφατη ταινία στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει να είναι το ‘Tower Heist’ το 2011, με τους Ben Stiller, Eddie Murphy και Casey Affleck.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση