ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Έκλεισε» η πολυετής συμφωνία της J.Lo με το Netflix

Το επόμενο μεγάλο βήμα για την τραγουδίστρια

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Παρόλο που είχε ήδη ανακοινωθεί πως δύο ταινίες της Jennifer Lopez βρίσκονται στα σκαριά για χάρη του Netflix, τώρα έγινε επίσημο πως πρόκειται για μια πολυετή συμφωνία. Σαν CEO της εταιρείας παραγωγής Nuyorican Productions, η J.Lo πρόκειται να είναι παραγωγός σε μια σειρά από ταινίες και σειρές με σενάριο και χωρίς, που θα αναδεικνύουν μια ποικιλία από γυναίκες ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτριες.

''Καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας της, η Jennifer Lopez ήταν μια δύναμη στην ψυχαγωγία. Με τη συνεργασία μας με αυτήν και την Nuyorican, ξέρουμε πως θα συνεχίσει να δίνει ουσιαστικές ιστορίες, χαρά και έμπνευση στο κοινό σε όλο τον κόσμο'' είπε ο Scott Stuber, διευθυντής των παγκόσμιων παραγωγών της πλατφόρμας.

Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί δύο ταινίες, το ''The Mother'', με σκηνοθέτρια την Niki Caro (που είχε σκηνοθετήσει την ''Mulan'', και το ''The Cipher'' βασισμένο στο βιβλίο με το ίδιο όνομα της Isabel Ojeda Maldonado. Η πρώτη ακολουθά μια δολοφόνο, που βγαίνει από την κρυψώνα της για να εκπαιδεύσει την κόρη της τρόπους να επιβιώσει. Αυτό τον καιρό η J.Lo βρίσκεται η ίδια σε εκπαίδευση για την εν λόγω ταινία, με σκοπό η παραγωγή να ξεκινήσει το φθινόπωρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση