ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έτσι αποχαιρέτησε ο τηλεοπτικός πρίγκιπας Φίλιππος τον πραγματικό

Αυτούσιες οι δηλώσεις του

must.com.cy

Αν και η σειρά «The Crown» θα μείνει στην ιστορία ως η πιο περιγραφική αναφορικά με την ιστορία του στέμματος στην Αγγλία, και μετά την αναφορά της παραγωγής στον θάνατό του. Ο τηλεοπτικός «πρίγκιπας Φίλιππος», Matt Smith, ήθελε να αφιερώσει κάτι δικό του στον πραγματικό.

Να θυμίσουμε την ανάρτηση των συντελεστών της σειράς «Το Netflix, η Left Bank Pictures, η Sony Picture Television και η ομάδα παραγωγής του The Crown έμαθαν με λύπη την είδηση του θανάτου του δούκα του Εδιμβούργου. Οι σκέψεις μας είναι με τη βασιλική οικογένεια αυτή την δύσκολη περίοδο».

Ο ίδιος ο Matt, πέρασε στην δική του δήλωση, θέλοντας να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο τον «χαρακτήρα» που έπλεξε για 2 σεζόν στη σειρά.
Χαρακτηριστικά είπε «Θα ήθελα να συλλυπηθώ την Αυτού Μεγαλειότητα τη Βασίλισσα και τη βασιλική οικογένεια. Ο Πρίγκιπας Φίλιππος ήταν φοβερός τύπος. Και το ήξερε. Ενενήντα εννέα κι έφυγε, αλλά τι διαδρομή έκανε. Και με τι στιλ! Ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σου παλιόφιλε, τίποτε δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς εσένα».

Η ζωή του Φίλιππου παρουσιάστηκε και στους 4 κύκλους της σειράς The Crown, από τον γάμο του με την -τότε -πριγκίπισσα Ελισάβετ, τις γεννήσεις των παιδιών του, την εξορία της οικογένειας του, τις σχέσεις με τη μητέρα του αλλά και τον ρόλο που έπαιξε στην μοναρχία. Αναμένεται ότι στον πέμπτο κύκλο θα περιγραφεί και στο στιγμιότυπο του θανάτου του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση