ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Eurovision: Επισήμως εκτός τελικού η Ολλανδία

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της EBU

Εκτός τελικού της Eurovision τέθηκε επισήμως η Ολλανδία, όπως γνωστοποίησε το μεσημέρι του Σαββάτου η διοργανώτρια αρχή της Eurovision, EBU.

Ο Ολλανδός καλλιτέχνης Joost Klein αποκλείστηκε από τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, έπειτα από καταγγελία που έγινε από γυναίκα μέλος του συνεργείου παραγωγής, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (EBU).

«Όσο η νομική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν θα ήταν σκόπιμο να συνεχίσει να συμμετέχει στον διαγωνισμό» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της EBU, στην οποία δεν διευκρινίζεται η φύση της καταγγελίας.

«Θα θέλαμε να αποσαφηνίσουμε πως, κόντρα σε κάποιες αναφορές μέσων ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης, το περιστατικό δεν αφορά κανέναν άλλο ερμηνευτή ή μέλος της αντιπροσωπείας.

Διατηρούμε μια πολιτική μηδενικής ανοχής για ανάρμοστη συμπεριφορά στην εκδήλωσή μας και δεσμευόμαστε να παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας για όλο το προσωπικό του Διαγωνισμού» σημειώνεται.

Συνεπώς, ο τελικός του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision θα διεξαχθεί πλέον με 25 τραγούδια και χωρίς το «Europapa» το οποίο αποτελούσε ένα από τα φαβορί της αποψινής βραδιάς.

Πηγή: Reuters

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση