ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Για έκτη φορά πατέρας ο 82χρονος Roberto Cavalli

Μητέρα του παιδιού, η τρίτη σύντροφός του, πρώην playmate από τη Σουηδία

must.com.cy

Ριάνα Στυλιανού

Ο Ιταλός σχεδιαστής Roberto Cavalli, έγινε για έκτη φορά πατέρας πριν από μια εβδομάδα περίπου. Ο νεογέννητος γιος του σχεδιαστή που γεννήθηκε στην Φλωρεντία, και θα πάρει το όνομα του παππού του, Giorgio, πατέρα του Cavalli, που σκοτώθηκε από τους Ναζί κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν αυτός ήταν μόλις 4 ετών.

«Το όνομα του θα είναι Giorgio, όπως του παππού του, του πατέρα μου, τον οποίο οι Ναζί σκότωσαν στη σφαγή της Καβρίλια όταν ήμουν τεσσάρων ετών» είπε χαρακτηριστικά ο Ιταλός σχεδιαστής στο ιταλικό περιοδικό Novella 2000.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gossip&Tv (@gossiptvvv)

Η μητέρα του παιδιού είναι η τρίτη σύντροφος του σχεδιαστή, η 38χρονη Sandra, πρώην Playmate από τη Σουηδία.

«Η Sandra είναι μια χαρά, το ίδιο και το παιδί που γεννήθηκε πριν από μια εβδομάδα στη Φλωρεντία. Είναι πανέμορφος και συγκινήθηκα πολύ όταν το είδα μετά τη γέννησή του» δήλωσε ο Cavalli.

Ο Roberto Cavalli απέκτησε τα πρώτα δύο παιδιά του, τον Τomazο και την Κristina, από τον γάμο, το 1964, με την Σιλβανέλα Τζιανόνι με την οποία χώρισε 10 χρόνια αργότερα, ενώ επόμενη σύζυγος του έγινε το 1980 η Αυστριακή σχεδιάστρια μόδας, Eva Maria Düringer, με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά, τον Robert, τη Rachael και τον Danielle.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Showbiz  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση