ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 14:35
 

Γιατί έστειλε η Beyoncé σαμπάνιες στην Reese Witherspoon;

Στα φετινά Golden Globes είχε γίνει viral ένα story της Jennifer Aniston στο οποίο πόζαρε μαζί με την Reese Witherspoon

Newsroom K

Στα φετινά Golden Globes είχε γίνει viral ένα story της Jennifer Aniston στο οποίο πόζαρε μαζί με την Reese Witherspoon και την executive producer της σειράς ''The Morning Show'' Kristin Hahn, κρατώντας δύο ποτήρια σαμπάνια. Πάνω από τη φωτογραφία έγραφε:

''Reese!? Αυτός είναι ένας από τους λόγους που σε αγαπώ. Μας τελείωσε το νερό στο τραπέζι μας γι' αυτό, φυσικά, ζήτησε από τον Jay-Z και τη Beyoncé ένα ποτήρι από τη σαμπάνια τους''.

Η Beyonce και ο Jay-Z έφεραν δύο μπουκάλια σαμπάνιες στην απονομή, τα οποία κουβαλούσαν οι σωματοφύλακές τους. Γιατί, λοιπόν, να μην το εκμεταλλευτούν οι δύο ηθοποιοί;

Το στιγμιότυπο έγινε viral με το Twitter να κάνει τα δικά του memes με βάση το συγκεκριμένο story και όλοι πιστεύαμε πως ήταν ένα ακόμα fun περιστατικό που θα χανόταν στην πορεία. Όχι, αυτό δεν συμβαίνει όταν έχεις να κάνεις με την Beyonce. H Witherspoon ανέβασε στα Insta Stories της ένα μεγάλο κουτί με σαμπάνιες Armand de Brignac ''Ace of Spades'', με κάρτα ''Κι άλλο νερό''.

Ο ενθουσιασμός της, φυσικά, ήταν μεγάλος όπως μας έδειξε και στα βίντεο και το ηθικό δίδαγμα ποιο είναι; Να ζητάμε πάντα αυτό που θέλουμε γιατί δεν ξέρουμε ποτέ τι θα βγει.

 

Beyoncé and Jay-Z sent Reese Weatherspoon flowers and a case of Ace of Spades ♠️ champagne. With a note that says, “More Water” https://t.co/rwQcQQ6gcu

 

Πηγή: must

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X