ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 18:55
 

H απόφαση του Harry που μάλλον θα εξοργήσει την βασίλισσα

Μπορεί ο πρίγκιπας να εργαστεί στις ΗΠΑ;

Newsroom K

Όπως θα έχετε ακούσει, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και επίσημα πλέον, ξεκινούν την νέα τους ζωή. Το ζευγάρι που μετακόμισε πρόσφατα στο Los Angeles, φαίνεται πως πήρε μια ακόμη απόφαση... που μάλλον θα εξοργήσει την βασίλισσα.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της Telegraph, ο πρίγκιπας ψάχνει τρόπους για να αποκτήσει αμερικανική υπηκοότητα αφού αυτή την στιγμή η visa του Harry στις ΗΠΑ είναι αυτή τη στιγμή είτε του τακτικού τουρίστα, είτε διπλωματική και με καμία από τις δύο δεν μπορεί να εργαστεί. Όπως αναφέρει ωστόσο ένας δικηγόρος με ειδίκευση σε θέματα μεταναστευτικού στην Page Six της Post, ο Harry θα δυσκολευτεί πολύ εξαιτίας του συστήματος των ΗΠΑ. Φυσικά, τίποτα δεν αποκλείεται.

Πέρα από αυτά, η Telegraph τονίζει πως αν ο Harry υποβάλει αίτηση για πράσινη κάρτα, θα χρειαστεί είτε συστατικές επιστολές με πρόσωπα τα οποία συνεργάστηκε στο παρελθόν, είτε θα πρέπει να αποδείξει πως ο γάμος του με την Meghan είναι "αληθινός" μέσω κοινών εξόδων και ένορκων καταθέσεων. Στην συνέχεια και εφόσον περάσουν τρία χρόνια από την απόκτηση της πράσινης κάρτας, θα μπορέσει να υποβάλει αίτηση για να γίνει υπήκοος των ΗΠΑ.

 
 
 
View this post on Instagram

Dydd Gŵyl Dewi Hapus! Wishing all of our Welsh followers a Happy St Davids Day. Image © Empics / PA

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

 

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X