ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

H Britney Spears «καρφώνει» την οικογένειά της με αυτό το post

Το μήνυμα της στη λεζάντα της φωτογραφίας

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Τον τελευταίο καιρό η Britney Spears δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για όσα και όσους την πλήγωσαν όσο βρισκόταν υπό την κηδεμονία του πατέρα της.

Σε πρόσφατο της post, με μια φωτογραφία μιας μικρής γραφομηχανής έγραψε για ακόμα μια φορά εναντίον της οικογένειάς της:

''Δεν το βρίσκεται παράξενο όταν κάνετε τα πάντα για να οργανώσετε εκδρομές ή τραπέζια με ανθρώπους που αγαπάτε, ακυρώνουν ή φεύγουν μετά από 10 λεπτά; Είναι ντροπιαστικό. Λες και όποιος άνθρωπος στον οποίο ανοίχτηκα μου λέει αμέσως μετά πως θα φύγει για δύο εβδομα΄δες. Κατάλαβα. Είναι διαθέσιμοι για εμένα μόνο όταν τους βολεύει. Δεν θα είμαι διαθέσιμη για αυτούς πια. Δεν με πειράζει να είμαι μόνη, και βαρέθηκα να είμαι η Μητέρα Τερέζα. Αν είσαι αγενής σε μένα, τελείωσε. Φεύγω.

Αυτό το μήνυμα είναι για την οικογένεια μου, που με πλήγωσε περισσότερο απ' όσο θα μάθετε ποτέ. Ξέρω η κηδεμονία πλησιάζει προς το τέλος της, αλλά θέλω ακόμα δικαιοσύνη''.

Η τραγουδίστρια πρόκειται να επιστρέψει στο δικαστήριο στις 12 Νοεμβρίου και αυτή η ακρόαση ίσως φέρει το τέλος της 13χρονης κηδεμονίας του πατέρα της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση