ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Harry - Meghan: Πώς βοηθούν τους ανθρώπους στο Αφγανιστάν και την Αϊτή

Μακριά από την βασιλική ζωή συνεχίζουν την φιλανθρωπική τους δράση

must.com.cy

Όπως είναι γνωστό οι royals της Βρετανίας εργάζονται για κοινοφελείς οργανισμούς και projects και με τον δικό τους τρόπο στηρίζουν αρκετές φιλανθρωπικές δράσεις. Όπως έγινε γνωστό, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, παρά την παραίτησή τους από τις βασιλικές τους υποχρεώσεις, εξακολουθούν να συμβάλλουν με τον δικό τους τρόπο για το καλό της ανθρωπότητας - όπως άλλωστε είχαν υποσχεθεί εδώ και καιρό.

Με την άνοδο των Ταλμπάν, αν και η βασιλική οικογένεια δεν έκανε καμία πολιτική δήλωση για την κατάσταση που επικρατεί στο Αφγανιστάν, ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του συνεργάζονται με οργανισμούς που παρέχουν βοήθεια στους πολίτες της χώρας και στέλνουν με αυτόν τον τρόπο το δικό τους ισχυρό μήνυμα.

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι μέσω του Archewell στηρίζουν το 'Women for Afghan Women', τον μεγαλύτερο οργανισμό που βοηθά τις γυναίκες και τα παιδιά του Αφγανιστάν να εγκαταλείψουν την χώρα. Το γεγονός έγινε γνωστό μέσα από ανάρτηση του οργανισμού στο Twitter, αφού σε σχόλιο έγραψε: "Είμαστε ευγνώμονες για τη γενναιοδωρία του Archewell Foundation να στηρίξει τις προσπάθειές μας να επανατοποθετήσουμε χιλιάδες Αφγανές γυναίκες, παιδιά, οικογένειες και το προσωπικό μας”. Παράλληλα το ζευγάρι συνεργάζεται και με το World Central Kitchen για να βοηθήσουν τους σεισμόπληκτους στην Αϊτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση