ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 20:38
 

Η αιχμηρή απάντηση των Sussex στον Trump

Δεν σχεδιάζουν να ζητήσουν βοήθεια από την αμερικανική κυβέρνηση για την προσωπική τους ασφάλεια

Newsroom K

Ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle δεν σχεδιάζουν να ζητήσουν βοήθεια από την αμερικανική κυβέρνηση για την προσωπική τους ασφάλεια, όπως δήλωσαν την Κυριακή, απαντώντας σε ένα tweet του Αμερικανού προέδρου Donald Trump, στο οποίο ανέφερε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα πληρώσουν για την προστασία τους.

Τον Ιανουάριο, το ζεύγος δήλωσε ότι θα απομακρυνθεί από τα βασιλικά καθήκοντά του και σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης μετακόμισε πρόσφατα στο Λος Άντζελες.

Εκπρόσωπος του ζευγαριού δήλωσε πως «Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex δεν σχεδιάζουν να ζητήσουν από την κυβέρνηση των ΗΠΑ πόρους για την ασφάλεια τους».
Η δούκισσα, που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Harry, τον εγγονό της Βασίλισσας Ελισάβετ το 2018, είχε επικρίνει τον Trump κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας το 2016 ως μισογύνη και διχαστικό.

Οταν ο Trump ενημερώθηκε για την κριτική της Markle, δήλωσε: «Δεν το ήξερα αυτό, τι μπορώ να πω; Δεν γνώριζα ότι ήταν μοχθηρή», χωρίς να παραλείψει ωστόσο να της ευχηθεί καλή τύχη στα νέα της βασιλικά καθήκοντα.

 

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X