ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η βασίλισσα είχε απορρίψει το όνομα που έδωσαν οι γονείς της στην Βεατρίκη

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα

must.com.cy

Μπορεί η πριγκίπισσα Βεατρίκη να είναι γνωστή με το συγκεκριμένο όνομα που παραπέμπει πράγματι σε κάτι αριστοκρατικό, όμως σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, αυτή δεν ήταν η πρώτη επιλογή των γονιών της.

Έτσι, με βάση την ‘The Mirror’, η βασίλισσα είχε ασκήσει βέτο, όταν ο γιός της πρίγκιπας Andrew και η σύζυγός του Sarah Ferguson της ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να ονομάσουν την πρώτη τους κόρη Annabel.

Αξίζει να τονίσουμε ότι η βασιλική οικογένεια έχει παράδοση στο να ακολουθεί αρκετούς κανόνες και πρωτόκολλα, ιδιαίτερα όσον αφορά τα νεογέννητα, καθώς μια από αυτές αναφέρεται στο γεγονός ότι, όταν ένα από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αναμένει παιδί, πρέπει πρώτα να συζητήσει με τη βασίλισσα για την επιλογή του ονόματός του, έτσι ώστε να σιγουρευτούν ότι η ίδια είναι ευχαριστημένη με αυτό.

 

Μέχρι στιγμής, η μονάρχης δεν φαίνεται να είχε κανένα πρόβλημα με τις επιλογές των μελών της οικογένειας Windsor πάρα μόνο με αυτό. Όταν λοιπόν το ζεύγος επισκέφθηκε την γιαγιά Ελισάβετ, το 1988, η ίδια απέρριψε την επιλογή τους και μάλιστα είχαν καθυστερήσει 2 ολόκληρες εβδομάδες στην ανακοίνωση του ονόματος επισήμως λόγω και της ανησυχίας της.

Το όνομα Annabel δεν είχε αρέσει καθόλου στη βασίλισσα και ο λόγος βασιζόταν κυρίως γιατί χαρακτηριζόταν «γιάπικο». Έτσι η ίδια τους πρότεινε το όνομα Βεατρίκη, όπως ήταν και το μικρό όνομα της κόρης της βασίλισσας Βικτώριας.

Τελικά η Sarah και ο Andrew επέλεξαν να ακολουθήσουν την επιθυμία της, με την πριγκίπισσα να βαφτίζεται Beatrice Elizabeth Mary.

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση