ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Duffy ζητά να κατέβει το «365 Days» από το Netflix

Η ανοιχτή επιστολή της τραγουδίστριας στον Reed Hastings

Newsroom K

Λίγους μήνες αφότου η Duffy σόκαρε τον κόσμο με την αποκάλυψη για την απαγωγή και τον βιασμό της, επιστρέφει για να εκφράσει τις απόψεις της για την ταινία των τελευταίων εβδομάδων, το ''365 Days''.

Με μια επιστολή στον Reed Hastings του Netflix, η γνωστή τραγουδίστρια γράφει:

''Αυτό δεν θα έπρεπε να θεωρείται ψυχαγωγία από κανέναν, ούτε να χαρακτηρίζεται έτσι. Με θλίβει που το Netflix παρέχει την πλατφόρμα για τέτοιο 'σινεμά', που ερωτοποιεί την απαγωγή και παραμορφώνει τη σεξουαλική βία ως μια 'σέξι' ταινία. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς το Netflix παραβλέπει το πόσο αναίσθητο και επικίνδυνο είναι αυτό. Κάποια κορίτσια έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν από τον Michele Morrone, τον πρωταγωνιστεί, να τις απαγάγει. Ξέρουμε πως το Netflix δεν θα περιλάβει ποτέ παραγωγές που ωραιοποιούν την παιδοφιλία, τον ρατσισμό, την ομοφοβία, την γενοκτονία ή οποιαδήποτε άλλα εγκλήματα κατά τις ανθρωπότητας. Ο κόσμος θα ξεσηκωνόταν.

Δυστυχώς, τα θύματα της διακίνησης και της απαγωγής παραμένουν αόρατα, και το '365 Days' μετατρέπει τον πόνο τους σε 'ερωτικό δράμα', όπως περιγράφει το Netflix την ταινία''.

Τα σχόλια της έρχονται λίγο μετά την δημιουργία της διαδικτυακής αίτητης στο Change.org που ζητά την απόσυρση της ταινίας από το Netflix επειδή ωραιοποιεί τον βιασμό.

Παρόλα αυτά, και παρά τις κακές κριτικές και όλες τις αντιδράσεις, η παραγωγή του σίκουελ έχει ήδη ξεκινήσει, με τον εκπρόσωπο Τύπου της πλατφόρμας να λέει πως δεν πρόκειται να κατεβάσουν την ταινία, αφού περιλαμβάνει όλες τις προειδοποιήσεις για βία, σεξ και γυμνό.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση