ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Η Kate Middleton δεν ήθελε τη Meghan Markle στη στέψη»

Όσα αποκαλύπτει βασιλικός βιογράφος

must.com.cy

Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα έγινε γνωστό πως ο πρίγκιπας Harry θα ταξιδέψει μόνος στη Βρετανία προκειμένου να βρεθεί στη στέψη του πατέρα του στις 6 Μαΐου, με την σύζυγό του και τα παιδιά τους να μένουν στην Αμερική. Το γεγονός βέβαια φαίνεται να μην είναι και τόσο τυχαίο, αφού όπως αποκαλύπτει βασιλικ΄πος βιογράφος, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, ήταν αυτή που "μπλόκαρε"την παρουσία της Meghan Markle στην επικείμενη στέψη του βασιλιά Καρόλου.

Ο Tom Bower, ο οποίος έγραψε το μπεστ-σέλερ "Revenge: Meghan, Harry, and the War Between the Windsors", μιλώντας στο GB News, είπε πως πιστεύει ότι η Meghan Markle μπορεί πράγματι να ήθελε να παρευρεθεί στο ιστορικό γεγονός.

«Πρέπει όλοι να είμαστε ευγνώμονες που η Kate Middleton, στο τέλος νομίζω, εμπόδισε τη Meghan Markle να έρθει και είπε ότι "δεν θα την ήθελε εκεί σε καμία περίπτωση"» υποστήριξε ο συγγραφέας. «Και αν ερχόταν, θα έπρεπε να καθίσει στο πίσω μέρος».

«Πιστεύω ότι για τη βασιλική οικογένεια, η παρουσία του Harry είναι συνταγματικά σημαντική» συνέχισε ο ίδιος. «Θεός φυλάξοι, αν πέθαιναν όλοι οι Κέιμπριτζ, θα είχαμε τον βασιλιά Harry στον θρόνο μετά τον Κάρολο, οπότε πρέπει να είναι εκεί».

Όπως προκύπτει μέσα από τα λεγόμενα του Tom Bower, η Kate Middleton είναι τελικά η υπεύθυνη για την αποχή της Meghan Markle και η απόφαση φαίνεται να επηρεάστηκε από τις δηλώσεις της δούκισσας για τον κοινό περίπατο με τους δούκες του Σάσεξ, μετά τον θάνατο της βασίλισσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση