ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η μυστική συνάντηση της Βασίλισσας με τον Harry στην Βρετανία

Η Βασίλισσα έχει χάσει την μαλακή στάση της γιαγιάς

must.com.cy

Η μεγάλη ώρα για ν’ αντιμετωπίσει τις ευθύνες του, έφτασε για τον Πρίγκιπα Harry. Με τον Δούκα του Sussex να βρίσκεται πίσω στο Λονδίνο για τα αποκαλυπτήρια του νέου αγάλματος της Πριγκίπισσας Diana, το “New Idea”, αποκάλυψε πως ο εκτοπισμένος βασιλιάς, κλήθηκε επίσης για γεύμα με την γιαγιά του, την Βασίλισσα Ελισάβετ, στο Windsor Castle.

Σύμφωνα με τις εσωτερικές βασιλικές πηγές, η 95 ετών μονάρχης, επιθυμεί απο τον εγγονό της να ” την κοιτάξει στα μάτια” και να της εξηγήσει για τις επιθέσεις που ο ίδιος και η γυναίκα του, Meghan Markle, έχουν κάνει προς την Βασιλική Οικογένεια τους τελευταίους μήνες.

“Η Βασίλισσα έχει χάσει την μαλακή στάση της γιαγιάς και θέλει απαντήσεις απο τον Harry. Αυτή την φορά, δεν θ’ αρκεστεί σε μια συνάντηση μέσω Zoom, με την Meghan να βρίσκεται στο παρασκήνιο, ή μ’ ένα σύντομο κείμενο στο οικογενειακό γκρουπ στο WhatsApp. Αυτή είναι η ευκαιρία της Βασίλισσας να φτάσει με ηρεμία στην ρίζα των προβλημάτων”, ανέφεραν εσωτερικές βασιλικές πηγές.

Συγκεκριμένα, η Βασίλισσα επιθυμεί να ξέρει γιατί ο 36χρονος Harry, της είπε ότι η σειρά της AppleTv σχετικά με τα έγγραφα ψυχικής υγείας, The Me You Can’t See, πρόκειται να είναι για τραυματισμένους στρατιωτικούς βετεράνους, όταν αντ’ αυτού σε μεγάλο βαθμό περιλάμβανε τα παράπονα του Harry σχετικά με την εκτός επαφής οικογένειά του.

Επίσης, δεν καταλαβαίνει γιατί ο Harry και η 39χρονη Meghan, θα μπορούσαν δημόσια να βλάψουν οτιδήποτε αγαπάει και στην συνέχεια να γυρίσουν και να χρησιμοποιήσουν το προσωπικό της ψευδώνυμο, ” Lilibet”, προκειμένου να ονομάσουν την νεογέννητη κόρη τους.

Οι βασιλικές πηγές αναφέρουν επίσης: “Η Βασίλισσα είναι έξυπνη και θέλει να βρίσκεται εκεί ένας αξιόπιστος και ουδέτερος μάρτυρας, σε περίπτωση που ο Harry εμφανιστεί στα μέσα ενημέρωσης εκφραζοντας την δική του οπτική πλευρά στην ιστορία όταν επιστρέψει στην Καλιφόρνια”.

“Προφανώς έχει προσκαλέσει τον Πρίγκιπα Edward, εξαιτίας της υπομονής και της ουδετερότητάς του”.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση