ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η πρώτη βασιλική υποχρέωση της Βασίλισσας μετά τον θάνατο του Πρίγκιπα

Η βασίλισσα συνάντησε τον Earl Peel για να της παραδώσει τη θέση που πλέον θα μεταφερθεί στον πρώην αρχηγός τη MI5, Andrew Parker

must.com.cy

Αν και σε περίοδο πένθους (8 ημέρες) λόγω του θανάτου του άνδρα της, πρίγκιπα Φίλιππου, η Βασίλισσα Ελισάβετ θα αναγκαστεί να επιστρέψει στα καθήκοντα του στέμματος.

Η ίδια, φιλοξένησε μια τελετή στο Windsor Castle με αφορμή την συνταξιοδότηση του Earl Peel ο οποίος πρόκειται να αποχωρήσει από τον ρόλο του Lord Chamberlain. Ενώ σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η βασίλισσα συνάντησε τον Earl Peel για να της παραδώσει τη θέση που πλέον θα μεταφερθεί στον πρώην αρχηγός τη MI5, Andrew Parker.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η τελευταία υποχρέωση του Peel θα είναι η διοργάνωση της κηδείας του πρίγκιπα Φίλιππου, το Σάββατο 17 Απριλίου στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor (στον ίδιο χώρο που είχε γίνει ο γάμος του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle).

Την ημέρα της κηδείας του, εκτιμάται ότι το φέρετρό του θα μεταφερθεί εντός μικρής απόστασης από τον ναό για την τελετή. Αναμένεται να παρευρεθούν μέχρι και 30 άτομα, όλα μέλη της βασιλικής οικογένειας και απο την οποία θα λύπει ο πρωθυπουργός, Borris Johnson.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση