ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η συνάντηση της Jill Biden με την Μαρέβα Μητσοτάκη

Τη σύζυγο του πρωθυπουργού της Ελλάδος, Μαρέβα Μητσοτάκη και τις δύο κόρες τους, Δάφνη και Σοφία, υποδέχθηκε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

must.com.cy

Τη σύζυγο του πρωθυπουργού της Ελλάδος, Μαρέβα Μητσοτάκη και τις δύο κόρες τους, Δάφνη και Σοφία, υποδέχθηκε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Jill Biden , στον Λευκό Οίκο, στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην Ουάσιγκτον.

Το προεδρικό ζεύγος της Αμερικής παρέθεσε μάλιστα δεξίωση προς τιμής του Πρωθυπουργού της Ελλάδος και της οικογένειας του, με την Jill Biden, να αναφέρει σε δήλωση της σχετικά με την συνάντηση τους «Είναι τιμή μου που υποδέχομαι τον κ. Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα, τις κόρες του Σοφία, τη Δάφνη. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να εμβαθύνουμε τις φιλικές μας σχέσεις».

Όπως είδαμε από τις φωτογραφίες που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας η Jill Biden επέλεξε ένα midi φλοράλ φόρεμα για την περίσταση και υποδέχτηκε με ένα θερμό χαμόγελο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την οικογένεια του.

Με την Μαρέβα Μητσοτάκη να επιλέγει ένα άκρως σικ σύνολο, που αποτελούνταν από άσπρο tailored παντελόνι, μαύρο κλασικό πουκάμισο και χρυσά κοσμήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση