ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η συνάντηση του Alec Baldwin με την οικογένεια της Halyna Hutchins

Kαταβεβλημένος στην αγκαλιά του συζύγου της άτυχης κοπέλας

must.com.cy

Το Σάββατο 23 του Οκτώβρη, ο δημοσιογραφικός φακός ξένων μέσων επικοινωνίας απαθανάτισε την συγκινητική στιγμή συνάντησης του ηθοποιού Alec Baldwin με τον σύζυγο και τον γιο της Halyna Hutchins. Φαίνεται πως είναι και η πρώτη φορά που βρίσκονται, μετά και το ατύχημα με τον πυροβολισμό που στοίχισε και την ζωή της άτυχης κοπέλας.

Στις εικόνες βλέπουμε τον ηθοποιό «φανερά» στεναχωρημένο και μελαγχολικό ενώ πηγές αναφέρουν πως βρίσκετε σε μια δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. Οι τρεις τους συναντήθηκαν για πρόγευμα, με τον ηθοποιό να πέφτει ουσιαστικά καταβεβλημένος στην αγκαλιά του συζύγου της άτυχης κοπέλας.

Την ίδια ώρα που ξεκίνησαν οι έρευνες για την συνθήκες ασφαλείας των γυρισμάτων και την τήρηση των σχετικών πρωτοκόλλων. Ενώ όπως φαίνεται δεν ήταν η πρώτη φορά που είχαν προβλήματα με παρόμοια περιστατικά.

Σύμφωνα με το περιοδικό Times, αυτόπτες μάρτυρες κατάθεσαν την εκπυρσοκρότηση όπλου κατά την διάρκεια γυρισμάτων από κασκαντέρ που αντικαθιστούσε τον Alec Baldwin. Με την παραγωγή να ενημερώνεται για το συμβάν, καθησυχάζοντας παράλληλα τον κασκαντέρ πως το όπλο ήταν απόλυτα ασφαλές. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν δεν έγινε κάποια ιδιαίτερη έρευνα και το περιστατικό θεωρήθηκε ως λήξαν.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Medyaradar (@medyaradar)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση