ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Jennifer Lopez: Ακύρωσε την περιοδεία της

Φουντώνουν οι φήμες διαζυγίου με τον Ben Affleck

must.com.cy

Η Jennifer Lopez αποφάσισε να ακυρώσει την περιοδεία της, προκειμένου να αφιερώσει χρόνο στην οικογένειά της, καθώς ο γάμος της με τον Ben Affleck φαίνεται να περνά κρίση. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της τραγουδίστριας, οι οποίες δημοσιεύθηκαν στην PageSix, η Λατίνα σταρ πήρε αυτή την απόφαση λόγω μιας δύσκολης περιόδου στην προσωπική της ζωή.

Σε ανακοίνωση προς τους θαυμαστές της, η Lopez εξέφρασε τη λύπη της για την ακύρωση της περιοδείας: «Είμαι πολύ στενοχωρημένη και συντετριμμένη που σας απογοήτευσα», ανέφερε στο ενημερωτικό δελτίο της. «Σας παρακαλώ, να ξέρετε ότι δεν θα το έκανα, αν δεν ένιωθα ότι αυτό είναι απολύτως απαραίτητο. Σας υπόσχομαι να επανορθώσω και να είμαστε όλοι μαζί ξανά. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ. Μέχρι την επόμενη φορά».

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας μάρκετινγκ, Live Nation, επιβεβαίωσαν την ακύρωση της περιοδείας «This Is Me… Live», δηλώνοντας ότι η Jennifer Lopez παίρνει άδεια για να είναι κοντά στα παιδιά, την οικογένεια και τους στενούς φίλους της.

Παρά τις φήμες ότι η ακύρωση της περιοδείας οφείλεται στις χαμηλές πωλήσεις εισιτηρίων, οι πηγές επιμένουν ότι η απόφαση της τραγουδίστριας βασίζεται αποκλειστικά σε προσωπικούς λόγους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση