ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο ρόλος του David Beckham στη βασιλική οικογένεια

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής επισκέφθηκε τους κήπους Highgrove Gardens του Βασιλιά Καρόλου στο Gloucestershire

must.com.cy

Την 1η Ιουνίου, το Ίδρυμα του Βασιλιά Καρόλου ανακοίνωσε με ενθουσιασμό την υπογραφή του 49χρονου David Beckham ως νέου πρεσβευτή του οργανισμού.

Ο Βασιλιάς Κάρολος ίδρυσε το φιλανθρωπικό ίδρυμα το 1990, όταν ήταν ακόμη Πρίγκιπας της Ουαλίας, με αποστολή να δημιουργήσει κοινότητες όπου άνθρωποι, περιβάλλον και φύση συνυπάρχουν αρμονικά. Το ίδρυμα εργάζεται αδιάκοπα για την προώθηση της βιωσιμότητας και της εκπαίδευσης σε διάφορους τομείς.

Τον περασμένο μήνα, ο πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αγγλίας επισκέφθηκε τους κήπους Highgrove Gardens του Βασιλιά Καρόλου στο Gloucestershire. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Beckham είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον μονάρχη προσωπικά, να γνωρίσει από κοντά το έργο του οργανισμού και να παρακολουθήσει κάποια από τα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιούνται στα εργαστήρια του ιδρύματος.

Η νέα αυτή συνεργασία μεταξύ του Beckham και του Ιδρύματος του Βασιλιά Καρόλου αναμένεται να προσελκύσει ακόμα περισσότερους υποστηρικτές και να ενισχύσει τις προσπάθειες για τη δημιουργία καλύτερων κοινοτήτων και ενός πιο υγιούς πλανήτη. Με τη διεθνή του φήμη και το πάθος του για κοινωνική προσφορά, ο Beckham αποτελεί ιδανική επιλογή για την προώθηση των μηνυμάτων και των αξιών του ιδρύματος.

Το King’s Foundation προσφέρει εκπαιδευτικά μαθήματα σε περίπου 15.000 μαθητές κάθε χρόνο, ενώ παράλληλα υλοποιεί προγράμματα υγείας και ευεξίας για άλλα 2.000 άτομα ετησίως. Οι πρωτοβουλίες του ιδρύματος δεν περιορίζονται μόνο στην εκπαίδευση και την υγεία, αλλά επεκτείνονται και σε έργα ανάπλασης σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό, στοχεύοντας στην αναζωογόνηση κοινοτήτων και ιστορικών κτιρίων.

Ο David Beckham, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για τη νέα του συνεργασία, δήλωσε, «Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με το The King’s Foundation και που έχω την ευκαιρία να συμβάλω στην ευαισθητοποίηση του κοινού για το έργο του ιδρύματος. Ήμουν πάντα πρόθυμος να βοηθήσω τους νέους να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και ανυπομονώ ιδιαίτερα να υποστηρίξω τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ιδρύματος και τις προσπάθειές του να εξασφαλίσει στους νέους μεγαλύτερη πρόσβαση στη φύση».

Η συνεργασία αυτή αναμένεται να ενισχύσει τις δραστηριότητες του King’s Foundation, προσελκύοντας νέους υποστηρικτές και προσφέροντας ακόμα περισσότερες ευκαιρίες σε μαθητές και κοινότητες για ανάπτυξη και αναζωογόνηση. Με την αφοσίωση και το πάθος του Beckham για κοινωνική προσφορά, η συνεισφορά του στην επίτευξη των στόχων του ιδρύματος θα είναι ανεκτίμητη.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση