ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Jennifer Lopez: Μοιράστηκε συμβουλές για τη σωστή ανατροφή των παιδιών

«Άκου τους γονείς σου, δεν είμαστε τόσο ανίδεοι όσο φαινόμαστε, όταν είσαι 14»

must.com.cy

Της Στυλιάνας Κυριάκου

Η λατίνα στάρ, Jennifer Lopez, βρέθηκε καλεσμένη στην εκδήλωση “Grameen America's Raising Latina Voices” και μεταξύ άλλων μίλησε για τη μητρότητα, λέγοντας συγκεκριμένα τα εξής:

«Η καλύτερη συμβουλή που προσπάθησα να περάσω στα παιδιά μου ήταν ότι "μπορείς να είσαι όποιος πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι". Βρες τον εαυτό σου και μην τα παρατάς. Μάθετε από ανθρώπους που τα έχουν πάει κάνει καλά στην ζωή τους και μετά πάρτε αυτές τις ιδέες, βελτιώστε τις και κάντε τις δικές σας. Άκου τους γονείς σου, δεν είμαστε τόσο ανίδεοι όσο φαινόμαστε, όταν είσαι 14».

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της η διάσημη τραγουδίστρια, ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να κάνει την πιο πάνω ομιλία και να μοιραστεί τις συμβουλές της με άλλους γονείς. Δείτε στη συνέχεια όσα είπε:

«Όταν γερνάς λίγο, καταλαβαίνεις το νόημα πίσω από τα πράγματα και έχεις δει αρκετά και είχες τον δικό σου αγώνα και αρκετές αδικίες. Απλώς νιώθω ότι αυτή η χώρα χρειάζεται περισσότερη αγάπη και θετικότητα, και ανθρώπους που θέλουν να κάνουν καλά πράγματα και δεν μάχονται ο ένας εναντίον του άλλου. Ανθρώπους που απλώς δίνουν ο ένας στον άλλο το χέρι. Αυτό είναι σημαντικό για μένα.

Φαίνεται ότι το μόνο πράγμα που κρατά πίσω την κοινότητα των Λατίνων είναι η οικονομική παιδεία και η πρόσβαση στο κεφάλαιο. Το να είμαι Λατίνα σε αυτή τη χώρα ήταν πάντα θέμα υπερηφάνειας για μένα. Είμαι ταπεινή και ευγνώμων που συνεργάζομαι με την Grameen America. Χτίζουμε μονοπάτια για ευκαιρίες απασχόλησης και ηγεσίας».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση