ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Jeremy Renner: Περπατάει ξανά μόλις 3 μήνες μετά το σοβαρό ατύχημά του

Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του μετά το ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή

must.com.cy

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο γνωστός ηθοποιός Jeremy Renner, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του ένα βίντεο στο οποίο δείχνει την πρόοδο της ανάρρωσής του, μετά το σοβαρό ατύχημα με εκχιονιστικό μηχάνημα, που έγινε την Πρωτοχρονιά, με αποτέλεσμα να σπάσει πάνω από 30 κόκκαλα.

Μέσα από το βίντεο που ανάρτησε, φαίνεται να περπατάει σε έναν αντιβαρυτικό διάδρομο, παραμένοντας θετικός. «Πρέπει να βρω άλλα πράγματα για να απασχολήσω τον χρόνο μου, ώστε το σώμα μου να μπορέσει να ανακάμψει από τη θέλησή μου», έγραψε στην λεζάντα που συνόδευσε το βίντεό του.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN και με ενημέρωση που παρείχε το γραφείο του σερίφη στη Νεβάδα, ο ηθοποιός χτύπησε ενώ προσπαθούσε να προστατεύσει τον ανιψιό του.

Η δήλωση ανέφερε συγκεκριμένα: «Το εκχιονιστικό μηχάνημα άρχισε να γλιστράει με αποτέλεσμα ο Renner να βγει από το όχημα, χωρίς να τραβήξει το φρένο έκτακτης ανάγκης» αναφέρεται στην έκθεση των Αρχών. «Παρόλο που το εκχιονιστικό είχε κάποια μηχανικά προβλήματα, πιστεύεται -με βάση την επιθεώρησή μας- ότι το χειρόφρενο θα εμπόδιζε το όχημα από το να κινηθεί προς τα εμπρός. Όταν ο Renner προσπάθησε να σταματήσει ή να εκτρέψει το εκχιονιστικό, για να αποφύγει τον τραυματισμό του ανιψιού του, καταπλακώθηκε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Showbiz  | 

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση