ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Johnny Depp vs. Amber Heard: Αναμένεται δεύτερος γύρος δικαστικής διαμάχης

Ο ηθοποιός πρόκειται να ζητήσει αποζημίωση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων

must.com.cy

Το δημόσιο ξέσπασμα και θρίλερ της υπόθεσης Johnny Depp και Amber Heard, αναφορικά με το διαζύγιό τους και τα όσα εμπερικλείονται σε αυτό (από κατηγορίες μέχρι αποζημιώσεις), μοιάζει να μην έχει τέλος, καθώς όπως όλα δείχνουν πάμε για νέο γύρο διαμάχης.

Συγκεκριμένα, αφού ο ηθοποιός έδωσε στην Heard αποζημίωση ύψους 7 εκατομμυρίων, που εκείνη με τη σειρά της θα διέθετε για φιλανθρωπικό σκοπό, και αφού υπέστη σοβαρή κατακραυγή από τα μέσα στο Hollywood, αποφάσισε να της κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Εν τέλη, μετά τα δικαστήρια, με το μοντέλο και την “The Sun” (που τον είχε αποκαλέσει "wife beater"), το οποίο μάλιστα έχασε, ο ίδιος, μαζί με τη νομική του ομάδα, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μήνυση, προς την πρώην σύζυγό του, σχετικά με ένα άρθρο που είχε δημοσιεύσει το 2ο18 στη Washington Post, αναφερόμενη στον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Έτσι, προχώρησε με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, ζητώντας από την Amber Heard 50 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο, σε απάντησή του, μετά και το άδοξο τέλος της υπόθεσης με την “The Sun”, η Heard έκανε έκκληση για να απορριφθεί η μήνυση του Depp. Όμως εν τέλη, το δικαστήριο αποφάσισε πως το μοντέλο, «δεν μπορούσε να βασιστεί στην απόφαση του δικαστηρίου για την εφημερίδα, από τη στιγμή που η νέα μήνυση του ηθοποιού δεν αφορούσε τα λεγόμενα της Sun αλλά τα δικά της λεγόμενα, που κατά βάση είχαν διαφορετικό συμφέρον».

Με αποτέλεσμα, η δικαστής Penney Azcarate, να δώσει την έγκρισή της, στη νομική ομάδα του Depp να προχωρήσει σε μήνυση εις βάρος της πρώην συζύγου του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση