ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κάρολος: Έχασε την γεύση του μετά τις θεραπείες

Τι ακριβώς του συνέβη μετά τις θεραπείες που κάνει για τον καρκίνο

must.com.cy

Από τότε που μοιράστηκε ότι είχε διαγνωστεί με μια ανώνυμη μορφή καρκίνου τον Φεβρουάριο, ο Βρετανός μονάρχης έχει κρατήσει ιδιωτικές πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την υγεία του τους τελευταίους μήνες. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης επίσκεψης στο Army Flying Museum στο Middle Wallop του Hampshire, μοιράστηκε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τη θεραπεία του.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Μουσείο στις 13 Μαΐου, ο Κάρολος μιλούσε με έναν βετεράνο του βρετανικού στρατού, τον Aaron Mapplebeck, ο οποίος είπε στο μέλος της βασιλικής οικογένειας ότι είχε χάσει την αίσθηση της γεύσης ενώ υποβαλλόταν σε θεραπεία για καρκίνο πέρυσι. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, σύμφωνα με την Daily Mail, ο Κάρολος επιβεβαίωσε ότι είχε χάσει και αυτός την αίσθηση της γεύσης κατά τη διάρκεια της θεραπείας του, αν και δεν μοιράστηκε αν τα αποτελέσματα ήταν προσωρινά.

Η επίσκεψη του 75χρονου στο Μουσείο Πτήσεων Στρατού έρχεται εν μέσω της πρόσφατης επιστροφής του στα δημόσια καθήκοντα. Αν και είχε κάνει ένα βήμα πίσω μετά την αρχική του διάγνωση, δίνοντας χρόνο για θεραπεία και ανάρρωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση