ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Kate & William: Αγκαλιές και φιλιά σε αίσθημα μήνα του μέλιτος

Ζουν ένα δεύτερο ταξίδι του μέλιτος και δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ

must.com.cy

Μια δημόσια εμφάνιση για το βασιλικό ζεύγος των Cambridge την οποία ομολογουμένως δεν συνηθίζει. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ενός φιλανθρωπικού αγώνα πόλο στο Royal Charity Polo Club του Berkshire, ο πρίγκιπας William αγωνίστηκε και βραβεύτηκε κιόλας με το κύπελλο που απεικόνιζε ένα κράνος των Σαμουράι λόγω του ότι χορηγοί του αγώνα ήταν και Ιάπωνες. Στη συνέχεια, κι όταν τελείωσε τον αγώνα ο πρίγκιπας, η Δούκισσα Kate Middleton τον πλησίασε και τον φίλησε ενώ οι δύο τους επιδόθηκαν σε φιλιά και αγκαλιές. Σίγουρα δεν παρεκτράπηκαν απλώς δεν έχουν συνηθίσει να είναι διαχυτικοί μεταξύ τους σε δημόσιες εμφανίσεις.

Είναι παντρεμένοι για 11 χρόνια τώρα, έχοντας δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τρία παιδιά και φαίνονται πραγματικά δεμένοι και εξακολουθούν να είναι ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο και είναι κάτι που ο κόσμος που τους ακολουθεί το αισθάνεται, εξού και η τεράστια δημοφιλία τους τα τελευταία χρόνια.

Ουσιαστικά, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton γιόρτασαν με τον δικό τους τρόπο την παγκόσμια ημέρα φιλιού που ήταν πριν δύο ημέρες, στις 6 Ιουλίου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση