ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Λένα Δροσάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την καταγγελία κατά γνωστού ηθοποιού

H ηθοποιός έστειλε ένα μήνυμα προς όλους όσους έχουν νιώσει τον φόβο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Λένα Δρόσακη είναι μια από ηθοποιούς όπου μαζί με την με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κατήγγειλαν γνωστό ηθοποιό – σκηνοθέτη για σεξουαλική παρενόχληση.

Το βράδυ της Πέμπτης η ηθοποιός έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μετά από την κατάθεση της καταγγελίας και έστειλε ένα μήνυμα προς όλους όσους έχουν νιώσει τον φόβο.

Η Λένα Δροσάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τους Γιώργο Χρανιώτη και Γεωργία Αβασκαντήρα αλλά και τα παιδάκια τους.

«Ας διώξουμε μακρυα τον φόβο από την καρδιά μας, ας μιλήσουμε δυνατά , ας αποδεχτούμε αυτό που είμαστε, αυτό που είναι οι άλλοι , ας δούμε με μάτια τρυφερά , ας σταθούμε πλάι σε όσους μας έχουν ανάγκη , ας ξεχυλήσει η καρδιά μας αγάπη …-(αυτό θέλω για όλα τα παιδιά -(τα παιδιά γίνονται ενήλικες κάποια στιγμή ), μόνο αυτό τους αξίζει – μόνο αυτό μας αξίζει )-……….ας κάνουμε μια νέα αρχή – μια νέα προσπάθεια για μια λευκή μέρα», είναι το μήνυμα με το οποίο συνόδευσε την ανάρτησή της η Λένα Δροσάκη.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lena Drosaki (@lenakidrs)

 

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση