ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Leonardo DiCaprio: Νέες φωτογραφίες από την ταινία που πρωταγωνιστεί

Όλες οι πληροφορίες

must.com.cy

Ο αγαπημένος Hollywood-ιανός star, Leonardo DiCaprio, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Martin Scorsese, με όνομα "Killers of the Flower Moon”, με αρκετά western στοιχεία. Ο ρόλος του, αφορά τον Ernest Burkhart, έναν λευκό άντρα που ερωτεύεται μια Osage Ινδιάνα στις αρχές του 20ου αιώνα στην Oklahoma.

Για λογαριασμό της Apple TV, ο ηθοποιός έγινε αγνώριστος, και μας θύμισε κάτι από τα παλιά, αφού ξυρίστηκε και επανάφερε το «κλασσικό» look στα μαλλιά του, κάτι που ήταν must για την εποχή.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Apple TV (@appletv)

 

Η εταιρία παραγωγής ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, μία φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας, στην οποία φαίνεται ότι ο Leonardo κάθετε σε ένα τραπέζι με την συμπρωταγωνίστριά του, Lily Gladstone.

Επίσης να τονίσουμε ότι η ταινία έχει βασιστεί στο βιβλίο του David Grann, και ακολουθεί τα γεγονότα που κατέληξαν στις δολοφονίες των Ινδιάνων Osage, κατά την περίοδο εμφάνισης του πετρελαίου.

Η Lily, που υποδύεται την Ινδιάνα, είναι όντως Ιθαγενής Αμερικάνα, και έχει μεγαλώσει σε καταυλισμό Ινδιάνων στην Montana.

Το cast της παραγωγής συμπληρώνουν οι Robert De Niro, Jesse Plemons, Cara Jade Myers, Janae Collins, Jillian Dion, William Belleau, Jason Isbell, Louis Cancelmi, Scott Shepherd και Sturgill Simpson.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση