ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μεγάλη απώλεια για την Oprah Winfrey

Δύσκολες οι επόμενες ώρες για τη θρυλική παρουσιάστρια

must.com.cy

Οι επόμενες ώρες για τη θρυλική δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, Oprah Winfrey προβλέπονται να είναι οδυνηρές καθώς όπως έγινε γνωστό, απεβίωσε ο πατέρας της, Vernon Winfrey σε ηλικία 88 ετών.

Ο ίδιος κατέληξε μετά από θεραπείες και μάχη που έδινε κατά του καρκίνου ο οποίος τον ταλαιπωρούσε καιρό αλλά τελικά η μάχη ήταν άνιση κι έτσι ο Vernon Winfrey άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος τα μέλη της οικογένειάς του, τους φίλους του και όλους όσους νοιάζονταν για εκείνον και τον εκτιμούσαν.

Η διάσημη παρουσιάστρια, Oprah Winfrey έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι έγραψε το εξής:

«Vernon Winfrey 1933-2022. Λιγότερο από μια εβδομάδα πριν τιμήσαμε τον πατέρα μου στην αυλή του. O φίλος μου και τραγουδιστής της gospel Wintley Phipps τον χαιρέτησε με τραγούδια. Ένιωσε την αγάπη και το απόλαυσε μέχρι που δεν μπορούσε να μιλήσει. Χθες με την οικογένεια δίπλα του στο κρεβάτι είχα την ιερή τιμή να δω τον άντρα, που είναι υπεύθυνος για τη ζωή μου, να λαμ΄βανει την τελευταία του ανάσα. Μπορούσαμε να νιώσουμε τη γαλήνη να μπαίνει στο δωμάτιο την ώρα του θανάτου του. Αυτή η γαλήνη υπάρχει ακόμα. Όλα είναι καλά. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας και τις θετικές σας σκέψεις».

Δείτε την ανάρτηση της παρουσιάστριας πιο κάτω:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Oprah (@oprah)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση