ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Meghan Markle: Το κομβικό σημείο στην αλλαγή της σχέσης της με τον πατέρα της

Οι αποκαλύψεις απο το κοντινό της περιβάλλον

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Από την αρχή όλα έδειχναν πως η Meghan Markle και ο πατέρας της Thomas Markle δεν είχαν και τις καλύτερες των σχέσεων. Τουλάχιστον όχι όπως όλοι μας φανταζόμαστε τον ιδανικό πατέρα. Ο ίδιος πολλές φορές στο παρελθόν βγήκε και έκανε δηλώσεις εναντίων της ίδιας αλλά και του γαμπρού του, πρίγκιπα Harry. Με την ίδια να μην τον καλεί καν στον γάμο της.

Τώρα νέες αποκαλύψεις για την σχέση κόρης-πατέρα έρχονται στη δημοσιότητα μέσω ενός πρώην συντρόφου της Δούκισσας του Sussex, ξεκαθαρίζοντας πως οι δύο είχαν τεταμένες σχέσεις πολύ πιο πριν την γνωριμία της Meghan και του Harry.

Να θυμίσουμε πως η ίδια είχε πει στην συνέντευξή της με την Oprah Winfrey «Έχω χάσει τον πατέρα μου. Έχω χάσει ένα μωρό. Παραλίγο να χάσω το όνομά μου. Υπάρχει η απώλεια της ταυτότητας, Αλλά ακόμα στέκομαι και εύχομαι οι άνθρωποι να δουν ότι υπάρχει κι άλλη πλευρά».

Ο Joshua Silverstein, πρώην φίλος της Meghan και φίλος της μητέρας της (Doria Ragland) λοιπόν σε συνέντευξη που έδωσε στο Us Weekly αποκάλυψε « Ήξερα τον πατέρα της ενώ μεγαλώναμε σαν παιδιά. Δεν τον έβλεπα συχνά αλλά ήξερα ότι η σχέση της Meghan μαζί του ήταν πολύπλοκη και θεωρούσα ότι ήταν όπως όλες οι σχέσεις εφήβων με τους γονείς τους». Ενώ ταυτόχρονα αναφέρει πως η Δούκισσα είχε επηρεαστεί πολύ από το διαζύγιο των γονιών της «Ήμουν εκεί όταν οι γονείς της Meghan είχαν χωρίσει. Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις τα παιδιά σου χωρίς τον άλλο γονιό. Είναι μια πρόκληση. Δεν ήταν κάτι που ανακάλυψα με έκπληξη γιατί υπήρχαν πολλά παιδιά που ήξερα κι είχαν πολύπλοκες σχέσεις με τους γονείς τους. Ήξερα όμως ότι δεν είχαν καλές σχέσεις».

Καταλήγοντας πως ο ίδιος δεν θέλει να μπει σε λεπτομέρειες αναφορικά με τα περιστατικά που αντιμετώπισε η Meghan εκείνη την εποχή «Στο τέλος της μέρας είμαστε όλοι άνθρωποι και πρέπει να δημιουργήσουμε όρια με τους ανθρώπους που δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε όρια. Αλλά στο τέλος κάνεις αυτό που είναι σωστό για σένα και την οικογένειά σου. Αν αυτό σημαίνει να βάλεις όρια στους γονείς σου, τότε αυτό πρέπει να κάνεις».

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση