ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Megxit: Tελικά ο Harry ανησυχεί για αυτή του την απόφαση;

Ο πρίγκιπας Harry αποφάσισε να παραιτηθεί από τα βασιλικά του δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του

Newsroom K

Ο πρίγκιπας Harry αποφάσισε να παραιτηθεί από τα βασιλικά του δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του, στις αρχές του χρόνου, βάζοντας ένα τέλος στη ζωή που γνώριζε έως τότε ως βασιλικός γόνος.Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Harry εμφανίζεται, «ανήσυχος» για αυτή του την απόφαση που έκανε για να προστατεύσει την οικογένειά του από τη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με την βρετανική Daily Express, ένας γείτονας του χάρι και της Μeghan, στο Beverly Hills είπε ότι «έχω μια αίσθηση ότι Χάρι ανησυχεί για την κατάσταση στην οποία έχουν βρεθεί».

Με βάση τον αδελφό της Μeghan, ο οποίος δήλωσε πως πιστεύει ότι ο Χάρι νιώθει νοσταλγία για την παλιά του ζωή, αλλά και του πατέρα της έχει πει ότι «ανησυχεί» για το μέλλον της κόρης του, καθώς πιστεύει ότι η απόφασή τους να φύγουν από την βασιλική οικογένεια θα φέρει μόνο «θλίψη», δεν ξέρουμε πραγματικά αν ο Harry όντως ανησυχεί για το μέλλον της οικογένειάς του.

Ωστόσο ο αδελφός της Μeghan είπε «Ο πατέρας μου είπε ότι η αποχώρηση από τη βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου είναι το πιο ηλίθιο πράγμα που έκανε η Μeghan, είναι πολύ ανήσυχος γι’ αυτήν».

 

 

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση