ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Mila Kunis: «Νιώθω σαν να έχει ξεριζωθεί ένα κομμάτι της καρδιάς μου»

Συγκλονίζει η αναφορά της ηθοποιού για τον πόλεμο στην Ουκρανία

must.com.cy

Της Ζωής Τουτουντζίδου

Συνεχίζεται για τρίτη εβδομάδα η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία με εικόνες που σοκάρουν καθιμερινά. Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να βοηθήσουν τους πληγέντες με έναν από αυτούς την Mila Kunis που μαζί με τον σύζυγο της Ashton Kutcher ξεκίνησαν έρανο με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων.

Η ίδια μάλιστα μίλησε πρόσφατα Conversations Above the Noise» λέγοντας πως πάντοτε ένιωθε Αμερικανίδα, όμως μετά τα τελευταία συμβάντα, είναι πολύ περήφανη για τις ουκρανικές της ρίζες.

«Πάντα ένιωθα Αμερικανίδα και όταν όλοι μου έλεγαν ότι είμαι από την ανατολική Ευρώπη, εγώ τους έλεγα πως νιώθω περισσότερο σαν να έχω ρίζες από το Λος Άντζελες. Μετά συνέβη αυτό στη χώρα μου. Ο Ashton κι εγώ μάλιστα, πήγαμε και συναντηθήκαμε με τον Zelenskyy,λίγο πριν την πανδημία του κορονοϊού. Αν και ήμουν εκεί όμως, συνέχιζα να νιώθω Αμερικανίδα», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Εξηγώντας στην συνέχεια πως κάποια από τα συναισθήματά της άλλαξαν, μετά την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία. «Συνέβη αυτό έπειτα και δεν μπορώ να εκφράσω ή να εξηγήσω όσα ένιωσα. Είναι σαν να έχει ξεριζωθεί ένα κομμάτι της καρδιάς μου, είναι το πιο παράξενο συναίσθημα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση