ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέα ανησυχία για την Kate Middleton

Δεν θα την ξαναδούμε μέχρι το 2025

must.com.cy

Η Kate Middleton πιθανότατα δεν θα κάνει καμία δημόσια εμφάνιση για το υπόλοιπο της χρονιάς, σύμφωνα με πηγές από το παλάτι που μίλησαν στο Daily Beast. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνεχίζει την προληπτική χημειοθεραπεία της μετά από διάγνωση καρκίνου, την οποία ανακοίνωσε πρόσφατα με ένα βίντεο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, πηγές από το παλάτι σημειώνουν ότι το ημερολόγιο της Kate για φέτος είναι κενό και δεν έχει προγραμματιστεί καμία δημόσια εμφάνιση. Είναι πιθανό, ωστόσο, να επανέλθει με νέο βιντεοσκοπημένο μήνυμα για να ενημερώσει το κοινό για την πορεία της υγείας της.

Η ίδια θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της και προγραμματίζει, την επόμενη εβδομάδα, να πάει με τον πρίγκιπα William στο εξοχικό τους σπίτι στο κτήμα Sandringham. Εκεί πιθανώς θα τους επισκεφτούν και οι γονείς της. Ένας φίλος του πριγκιπικού ζεύγους ανέφερε: «Το σημαντικό για την Kate τώρα είναι να αποφύγει κάθε είδους στρες και να επικεντρωθεί στην ανάρρωσή της. Θα φύγουν για το Sandringham μόλις τελειώσει το σχολείο».

Ο πρίγκιπας William επίσης επιθυμεί να απέχει προσωρινά από τα καθήκοντά του για να είναι δίπλα στη σύζυγό του, τουλάχιστον για τις επόμενες έξι εβδομάδες, καθώς του δόθηκε απροσδόκητα άδεια από τη βασιλική οικογένεια.

Πριν λίγες μέρες, κατά την επίσκεψή του στο κοινοτικό Νοσοκομείο St Mary's στα νησιά Scilly, ο William μίλησε για την υγεία της Kate, λέγοντας ότι «είναι καλά». Ο πρίγκιπας συνέχισε τα βασιλικά του καθήκοντα ενώ η σύζυγός του υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο.

Η πριγκίπισσα Kate εξήγησε ότι μετά από μια εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο, ανακαλύφθηκε καρκίνος στις μετέπειτα εξετάσεις. Η ιατρική της ομάδα συνέστησε προληπτική χημειοθεραπεία, και τώρα βρίσκεται στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας. Στη δήλωσή της, απευθυνόμενη σε όλους όσοι αντιμετωπίζουν τον καρκίνο, τόνισε: «Σας παρακαλώ να μην χάνετε την πίστη ή την ελπίδα. Δεν είστε μόνοι σας».

Η ανάρρωση της Kate από την εγχείρηση πήρε χρόνο και τώρα η προτεραιότητά της είναι η οικογένειά της. Όπως δήλωσε η ίδια: «Ο William και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της νεαρής μας οικογένειας».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση