ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέο βιβλίο «καίει» τον Trump

Τι κατέγραψε η πρώην εκπρόσωπος Τύπου, Stephanie Grisham

must.com.cy

Η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου επί προεδρίας Trump, Stephanie Grisham, κατέγραψε τις εμπειρίες της κατά τη διάρκεια των τεσσάρων χρόνων της θητείας της στον Λευκό Οίκο και αναμένεται μέσω ενός βιβλίου να αποκαλύψει «νέα σκάνδαλα».

Ο τίτλος του βιβλίου σύμφωνα με τον αμερικανικό ιστότοπο ειδήσεων «Axios» είναι: «I'm Take Your Questions Now: What I saw in the Trump White House» (θα πάρω τις ερωτήσεις σας τώρα: Τι είδα στον Λευκό Οίκο επί Τραμπ)» πρόκειται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα στις 5 Οκτωβρίου από την εκδοτική εταιρεία Harper Collins.

Τέσσερις ημέρες μετά, ο τέως πρόεδρος, Donald Trump έχει προγραμματισμένη επίσκεψη στην Αϊόβα, καθώς έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει ξανά υποψηφιότητα στις εκλογές του 2024.

Το καλοκαίρι του 2015 η Γκρίσαμ εργαζόταν στην προεκλογική εκστρατεία στη διάρκεια της οποίας ανέπτυξε καλή σχέση με τον Trump. Στην συνέχεια εργάστηκε στην Ανατολική Πτέρυγα, στο πλευρό της Melania μέχρι που ορίστηκε εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου στη θέση της Sarah Huckabee Sanders. Όπως σχολίασε η προκάτοχός της, η Sanders «έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο του Προέδρου όσο και της Πρώτης Κυρίας, κάτι που είναι πολυτέλεια εδώ. Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία μαζί τους». Παρέμεινε στον Λευκό Οίκο μέχρι τις 6 Ιανουαρίου του 2021 την ημέρα που οι υποστηρικτές του Trump εισέβαλαν στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Το δημοσίευμα παρέθεσε μια πηγή κοντά στην Grisham που σχολίασε ότι «ξέρει πού είναι “θαμμένα όλα τα πτώματα” επειδή έθαψε πολλά και η ίδια … [έχει] αποδείξεις ... ήταν δημοσιογράφος…».

Μια άλλη πηγή που περιγράφεται ότι εργάστηκε στον Λευκό Οίκο είπε: «Δεν υπάρχει αρκετό νερό στη γη για να συγκρατήσει τη φωτιά που θα βάλει στον Τραμπ και στο περιβάλλον του, συμπεριλαμβανομένων και της πρώην πρώτης κυρίας».

Μια σειρά νέων βιβλίων, που αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ζωής και του περιβάλλοντος του αμερικανού προέδρου Donald Trump το τελευταίο έτος της θητείας του και την άρνησή του να παραδεχτεί την ήττα του, εκδόθηκαν φέτος το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει ο Guardian τα βιβλία που έχουν εκδοθεί

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση