ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νίκος Μουτσινάς: Το coming out και οι σχέσεις με τους γονείς του

Μίλησε για τη σεξουαλικότητά του και την αντίδραση των γονιών του όταν το έμαθαν

must.com.cy

Ο Νίκος Μουτσινάς εκτός από αγαπητός παρουσιαστής και μια ευχάριστη παρουσία στον χώρο της τηλεόρασης, είναι και ένας άνθρωπος διαφανής και ειλικρινής με το κοινό του τόσα χρόνια.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas)

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του, το coming out που έκανε στους γονείς του, την αντίδρασή τους και τη σχέση του μαζί τους μέσα από μια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Antivirus και στον δημοσιογράφο Βασίλη Θανόπουλο.

Ο ίδιος δήλωσε πως η είχε ερωτικές επαφές με γυναίκες αλλά υπήρξε μια στιγμή στα 19 του που του άρεσε ένα παιδί. Επιπρόσθετα είπε πως αυτοπροσδιορίζεται ως ομοφυλόφιλος και πως στο κομμάτι της συμβίωσης και του «συνυπάρχειν» νιώθει μεγαλύτερη οικειότητα με τους άνδρες.

Συνέχισε και μίλησε για τη μητέρα του και την αντίδρασή της αφού ήταν από τους πρώτους ανθρώπους με τους οποίους συζήτησε το θέμα. Της εκμυστηρεύτηκε πως είναι ευτυχισμένος και πως συζεί με ένα παιδί ενώ ακολούθησε μια παύση και ένα μικρό σοκ. Στην αρχή είπε, πως ένιωθε πικραμένη ενώ αργότερα όταν διέκοψε τη σχέση με τον τότε σύντροφό του, η ίδια του είπε να μη στεναχωριέται και του συμπαραστάθηκε και ήταν και η στιγμή που το αποδέχτηκε.

Ο Νίκος Μουτσινάς πρόσθεσε πως με τον πατέρα του μίλησε πριν δύο χρόνια για τον ίδιο και ο πατέρας του αντέδρασε θετικά λέγοντάς του πως ήθελε να δει το παιδί του ευτυχισμένο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Η βρετανική μπάντα θα διαθέσει 1.000 μοναδικά NFT αντίτυπα του δίσκου της, σηματοδοτώντας μια καινούργια μετάβαση στη μουσική βιομηχανία, που μπαίνει πλέον για τα καλά στον χορό των κρυπτονομισμάτων

Οι Muse φέρνουν τα ΝFT στα τσαρτ

Το πρώτο άλμπουμ που θα μπει στα μουσικά τσαρτ και με τη μορφή NFT θα γίνει το «Will of the People» των Muse, το οποίο κυκλοφορεί ...
Kathimerini.gr
 |  SHOWBIZ