ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

O Barack Obama κυκλοφορεί τα απομνημονεύματά του

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ είναι έτοιμος να μας αφηγηθεί την δική του οπτική γωνία

Newsroom K

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ είναι έτοιμος να μας αφηγηθεί την δική του οπτική γωνία, με το πρώτο μισό των απομνημονευμάτων του τον ερχόμενο Νοέμβριο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του BBC.

''Τίποτα δεν συγκρίνεται με το συναίσθημα που έχεις όταν τελειώνεις ένα βιβλίο, και είμαι περήφανος για αυτό. Στο ''A Promised Land'' προσπαθώ να παραθέσω μια ειλικρινή κατάθεση της προεδρίας μου, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σαν έθνος και το πώς μπορούμε να λύσουμε αυτά που μας χωρίζουν και λειτουργήσουμε με δημοκρατία για όλους'' έγραψε ο Barack Obama στο tweet με το οποίο ανακοίνωσε την κυκλοφορία του βιβλίου.

Το βιβλίο με τίτλο ''A Promised Land'' πρόκειται να κυκλοφορήσει 17 Νοεμβρίου, δύο εβδομάδες μετά τις προεδρικές εκλογές της Αμερικής, θα αποτελείται από 768 σελίδες και θα εκδοθεί ταυτόχρονα σε 25 γλώσσες, σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House.

Στο παρελθόν, ο Obama είχε κυκλοφορήσει τρία ακόμα βιβλία, το ''Dreams of My Father'', το ''The Audacity of Hope'' και το παιδικό ''Of Thee I Sing''. Να θυμίσουμε πως η σύζυγός του, Michelle Obama, κυκλοφόρησε τη δική της βιογραφία, το ''Becoming'' που μέσα σε πέντε μήνες ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις.

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση