ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο Βρετανικός λαός θέλει τον William βασιλιά αντί για τον πατέρα του

Όσα κατέδειξαν έρευνες στην Βρετανία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την γνώμη του κοινού απεικονίζει καινούρια έρευνα στην Βρετανία αναφορικά με το ποιος θα ήθελαν να γίνει διάδοχος της Βασίλισσας Ελισάβετ και όπως όλα δείχνουν αυτός δεν είναι ο Κάρολος.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν ο Δούκας του Cambridge προηγείται με 47% και 20 πόντους διαφορά από τον πατέρα του Κάρολο (27%) παρότι γνωρίζουμε πως η μοναρχία παραδοσιακά περνά από γενιά σε γενιά και στα πρωτότοκο παιδιά.

Τα δεδομένα της έρευνας αντιπροσωπεύουν την πλειονότητα του ενήλικου Βρετανικού πληθυσμού και φαίνεται να καταδεικνύουν πως αν και το Παλάτι κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες να «γλυτώσει» τον Κάρολο από τις αντιπαθητικές κριτικές μετά και το διαζύγιό του με την Diana το 1996, δεν τα κατάφερε. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι πάνω από το 40% πιστεύουν ότι η Βασίλισσα (95 χρονών τον Απρίλιο) είναι ικανή να παραμείνει στο θρόνο μέχρι να πεθάνει.

Ακόμη ηλικιακά οι millennials (από 25-40) πιστεύουν στο «απίστευτο», επιλέγουν για Βασιλιά τους ακόμη και τον Harry παρά τον Κάρολο. Συντριπτικοί είναι και οι αριθμοί στους 18-24 που θέλουν τον Harry (23%) να ξεπερνά ακόμη και τον William (22%).

Σε ερώτηση για το εάν οι αποφάσεις της Βασιλικής οικογένειας σε σχέση με την διαχείριση της ψυχικής υγείας των μελών της (βλ. Meghan Markle) επηρέασαν την διασημότητά της, το 31% είπε πως καθόλου ενώ το 9% πιστεύει πως όχι μόνο δεν την επηρέασαν αρνητικά αλλά θετικά!

Το μόνο που απομένει είναι να δούμε εαν η Βασίλισσα θα ακούσει τι θέλει ο λαός της και θα πάρει την κατάλληλη απόφαση.

Έρευνα: mirror.uk

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση